• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

21:26

VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA! Đurđević IZDAO Zvezdu, pa Srbiju, a sada i Crnu Goru

Reuters

Fudbal

VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA! Đurđević IZDAO Zvezdu, pa Srbiju, a sada i Crnu Goru

Podeli vest

Fudbaler Sportinga iz Hihona Uroš Đurđević je u dosadašnjem toku karijere "izdao" Crvenu zvezdu i Srbiju, a sada je na red došla i Crna Gora

Đurđević je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, ali klubu u kom je ponikao je nož u leđa zabio na leto 2016. godine kada je iz Palerma prešao u Partizan.

Nova, još veća izdaja, na nacionalnom nivou, dogodila se pre godinu dana kada je bivši kapiten mlade reprezentacije Srbije odlučio da zaigra za A tim Crne Gore.

Od tada je šest puta nosio dres "sokolova", ali se čini da se zasitio igranja za Crnogorce, pošto je pred martovske mečeve nacionalnih timova dao izjavu koja ide u tom smeru.

Mislim da će biti šansa da ostanem ovde, jer želim da igram svaku utakmicu sa Sportingom - rekao je Đurđević.

Foto: Reuters

Uroš Đurđević u dresu Crne Gore

O svemu se oglasio i selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

Moja namera je da ga pozovem. Ako ste pozvani, klub je dužan da pusti igrača. Pravilo važi za sve. Đuka je jedan od naših prvih napadača, jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji - poručio je Radulović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Decko sa "karakterom" ocigledno. A realno takvi ne trebaju nikome

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija