• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

10:50

BOMBA! UEFA ZBOG RATA ODUZELA RUSIJI FINALE LIGE ŠAMPIONA! Poznato gde će se igrati za trofej!

Fudbal

BOMBA! UEFA ZBOG RATA ODUZELA RUSIJI FINALE LIGE ŠAMPIONA! Poznato gde će se igrati za trofej!

Podeli vest

UEFA je oduzela Rusiji domaćinstvo finala Lige šampiona, a biće dodeljeno Parizu

Eskalacija sukoba, rat u Ukrajini koji je počeo posle ruske invazije na ovu zemlju, naterao je UEFA da reaguje. 

Tako je Rusima oduzeto finale Lige šampiona, koje je bilo planirano za 28. maj u Sankt Peterburgu na Gasprom areni.

- UEFA želi da izrazi svoju zahvalnost predsedniku Francuske Emanuelu Makronu za njegovu ličnu podršku i posvećenost da Francuska organizuje najprestižniju utakmicu evropskog klupskog fudbala -  navela je UEFA u kratkom saopštenju.

UEFA je dodelila domaćinstvo Parizu, pa će finale Lige šampiona za sezonu 2021/22. biti odigrano na stadionu "Francuska"

 

PSŽ je tako dobio mogućnost da ima prednost "domaćeg terena" u slučaju da dođe do finala. Trenutno je na dobrom putu da ostanu u trci, pošto su posle prve utakmice osmine finala savladali Real Madrid sa 1:0 golom Kilijana Embapea i sa dobrim rezultatom idu na revanš u Madridu.

 

 

UEFA bi takođe trebalo da donese odluku i o baraž utakmicama Ukrajine i Rusije za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Dešavanja iz Ukrajine možete da pratite na Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

ZA ZAPAD JE I SPORT POLITIKA. SAD ĆE I RUSIMA UVESTI SANKCIJE U SPORTU KAO NAMA DEVEDESETIH. BEDNO.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija