• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2022

08:31

ĆERKA RUSKOG MILIONERA BRUTALNO NAPALA PUTINA! Da li je normalna?

printscreen/Instargam

Fudbal

ĆERKA RUSKOG MILIONERA BRUTALNO NAPALA PUTINA! Da li je normalna?

Podeli vest

Ruski milijarder Roman Abramovič, vlasnik Čelsija, dobio je zabranu prebivališta u Velikoj Britaniji, a sada se oglasila njegova ćerka Sofija

Kako se navodi, Abramovič mesecima nije viđen u Londonu, a neće ni smeti uskoro da se pojavi jer je označen kao jedan od ruskih oligarha koji su ključna podrška predsedniku Vladimiru Putinu.

Zbog rata u Ukrajini i veza sa Vladimirom Putinom navodno bi Roman Abramovič mogao da ostane bez Čelsija.

Foto: printscreen/Instargam

 

Zbog haosa koji je nastao oglasila se Sofija, Romanova ćerka. Nakon što je laburistički poslanik Kris Brajant zahtevao da se Čelsi oduzme Abramoviču, Sofija je postavila fotku na svoj instagram profil na kojoj kritikuje Putina.

Putin hoće rat sa Ukrajinom - pisalo je, a ispod reči Putin bila je precrtana reč Rusija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SA (@sofiaabramovich97)

 

Sofija ističe da ruski narod nije uz predsednika i da ne podržava ovaj rat.

- Najveća i najuspešnija laž Kremlja je da najveći deo Rusa stoji uz Putina - nastavila je Sofija da napada Putina. 

Abramovič je inače u Čelsiju od 2003. godine i pod njegovom palicom tim sa "Stamford Bridža postao je jedan od najuspešnijih engleskih klibova. On od leta 2018. godine nema britansku vizu i retko možemo da ga vidimo na stadionu, pa si planovi da Čelsi napravi novi stadion vredan 500.000.000 funti zbog toga stopirani.

Dešavanja iz Ukrajine možete da pratite na Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 2 godine

Muka ti je nećeš moći raskošno da živiš. Baš mi te je žao!

Milan

pre 2 godine

Strašno smo se potresli zbog njene kuknjave što neće kao do sada imati gomilu novca da ništa ne radi i bavi se razmišljanjem o smislu života i besmrtnosti duše.

Idi

pre 2 godine

Ne bi se ona drugacije mislila ni da su joj Ukrajinci spalili majku u Odesi...Samo je pare I provod interesuju.... Nadajmo se da ce joj otac zavrnuti slavinu, pa da vidmo kako ce onda da se razbacuje

Atlija Milorad

pre 2 godine

Boli nju PICKA, ima para ko lisca na grani, moze joj se da svrsava po kome hoce Pozdrav 0793067747

ZN

pre 2 godine

Ona ni ne živi u Rusiji, u kontaktu je sa njoj sličnim i pojma nema šta osećaju i misle njeni vršnjaci koji u Rusiji žive skroman život bez bahatosti i razmetanja. Bilo bi lepo da je šutnu iz Londona i svih ostalih njemu sličnih destinacija. Da se malo vrati u normalu.

Milan

pre 2 godine

Да имаш мозга колико имаш новца, неби тако причала

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija