• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

10:16

VAŽNA INFORMACIJA! Ovo interesuje celu Srbiju, evo gde možete da gledate Zvezdu i Partizan!

Starsportphoto©

Fudbal

VAŽNA INFORMACIJA! Ovo interesuje celu Srbiju, evo gde možete da gledate Zvezdu i Partizan!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana nastavljaju takmičenje u Evropi, a navijače posebno interecuje jedna informacija, gde gledati mečeve "večitih" rivala

Fudbalere Crvene zvezde očečuje od 21 časi meč u Škotskoj protiv Rendžersa. Puleni Dejana Stankovića pokušaće da se pobedom ili povoljnim ishodom približe plasmanu u četvrtfinale Lige Evrope.

Susret se igra na stadionu "Ajbroks" od 21.00 čas, a zanimljivo je da će televizijski prenos ići na dve televizije - Arena Sport Premium 1 i RTS 1. 

Fudbaleri Partizana igraju  važan meč  u Ligi Konferencija. Holandski velikan Fejenord stiže u Humsku. Susret se igra od 18.45 časova, a i ovaj meč će prenositi dve televizije. Ko ne bude mogao da bude uz igrače na stadionu, može da navija iz fotelje pošto će prenosi biti na  Arena Sport Premium 1 i RTS 1.

Foto: Starsportphoto©

 

Inače, duplim pobedama u osmini finala evropskih takmičenja Crvena zvezda i Partizan doveli bi Srbiju na deveto mesto rang-liste UEFA. Pobede u Ligi Evrope donose po dva boda, plus klub koji se plasira u narednu rundu takmičenja dobija dodatni bod. To znači da bi Zvezda pobedama donela pet bodova. U Ligi konferencija ne postoji bonus bod, tako da bi Partizan sa dve pobede doneo četiri boda.

Tih devet bodova delilo bi se sa četiri, što je broj predstavnika koje smo imali u Evropi ove sezone. Time bi se došlo do cifre 2,250. Kad se to doda na aktuelni koeficijent Srbije, koji iznosi 32,875, došlo bi se do 35,125 bodova. To je dovoljno da Srbija preskoči Rusiju i Škotsku i sa 11. stigne na devetu poziciju.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17