• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: jutarnji.hr

20.03.2022

20:38

PROSINEČKI PRED EL KLASIKO! Nema favorita! Barselona je mnogo moćnija sa Ćavijem!

Starsportphoto

Fudbal

PROSINEČKI PRED EL KLASIKO! Nema favorita! Barselona je mnogo moćnija sa Ćavijem!

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida i Barselone sastaju se od 21 sat u najvećem derbiju španskog fudbala

Svoje mišljenje pred "El klasiko" izneo je Robert Prosinečki, bivši fudbaler oba kluba.

- El klasiko je uvek ista priča, nikad se ne može reći da je bilo ko favorit. A pogotovo ne u ovom trenutku, jer je Barselona postala mnogo moćnija s trenerom Ćavijem i pojačanjima koja su dovedena. Stvorila se mnogo bolja atmosfera u Barsi, koja je sada zaista mnogo jača nego što je bila. Da ste me pitali o El Clasicu pre dva meseca, rekao bih da Barselona nema nikakve šanse. Ali sada su Katalonci ozbiljnija ekipa. Eto, oni sigurno idu na osvajanje Lige Evrope, dokaz je to što su protiv Galatasaraja igrali u punom sastavu. Barsa to želi da osvoji i mislim da su glavni favoriti za osvajanje tog takmičenja. Ćavi je zaista doneo novu energiju i atmosferu, pojačanja su pogođena, dakle, očekujem vrlo zanimljivu i neizvesnu utakmicu- rekao je bivši trener Crvene zvezde.

Foto: reuters

 

Prema njegovom mišljenju titulu u Primeri gotovo izvesno će uzeti Real Madrid, koji je stvorio veliku zalihu bodova u odnosu na prvog konkurenta Sevilju (devet bodova i utakmica manje)

- Mislim da je Primera završena, da je Real Madrid siguran prvak. Ekipa Karla Anćelotija će sve samo da odradi do kraja. Vrlo lako pobeđuju takozvane male utakmice, teško da će Sevilja, a pogotovo Barselona imati bilo kakve šanse da zakomplikuju prvenstvo. Real ovog trenutka razmišlja o Ligi šampiona. Nakon one pobede nad velikim PSŽ-om, oni ciljaju na trofej. Koliko god se pisalo i pričalo da oni ‘nisu ti’, Real stalno pobeđuje, nekad teže, nekad lakše, ali to je jednostavno Real i bit će interesantno da se vidi mogu li da se domognu ušatog pehara.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija