• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2022

17:33

ŽELIMO DA U ŽIVAMO U PLEJ-OFU, A NE STREPIMO ZA OPSTANAK! Napredak predstavio novog TRENERA!

Fudbal

ŽELIMO DA U ŽIVAMO U PLEJ-OFU, A NE STREPIMO ZA OPSTANAK! Napredak predstavio novog TRENERA!

Podeli vest

Bivši trener Partizana Zoran Milinković nasledio je Ivana Stefanovića na klupi Napretka

Delovao je Napredak fantastično tokom jesenjeg dela šampionata, ali se na početku 2022. godine sve raspalo. Čarapani nemaju poraz na sedam vezanih mečeva, te je logičan rasplet događaja bio rastanak sa Ivanom Stefanovićem. 

Trener koji je nedavno otkinuo bodove Partizanu u Humskoj je nakon poraza od Voždovca smenjen sa mesta trenera, a Napredak je danas predstavio njegovog naslednika - Zorana Milinkovića. 

Nekadašnji trener Partizana imaće desetak dana da se "upozna" sa ekipom budući da je na programu reprezentativna pauza. Ipak, iskusni strateg poznaje veći deo ekipe koje je zatekao u Kruševcu, a "debi" na klupi Čarapana imaće u Novom Pazaru gde bi sve osim tri boda bio neuspeh. 

- Čast mi je da radim u klubu svete i bogate istorije. Aktuelni trenutak nalaže da se konsolidujemo i uzmemo dovoljno bodova da se plasiramo u plej-of. To je naš kratkoročni cilj, a verujem da će se u međuvremenu iskristalisati i dugoročni ciljevi i da ćemo u doigravanju igrati sa najboljim srpskim klubovima, a potom učestvovati u realizaciji novih uspeha na zadovoljstvo svih koji vole Napredak - jasan je bio Milinković na promociji. 

Foto: AP PHOTO

Iskusni srpski trener treći je koji ove sezone seda na kormilo Kruševljana, nakon Stevanovića i Đuričića. 

- Zahvaljujem se prethodnim kolegama Stefanoviću i Đuričiću, jer sam ubeđen da su radili na krajnje profesionalan način. Razne okolnosti uticale na razvoj događaja, a kako život ide dalje, na kraju svi, pored zasluga, moramo prihvatiti svoj deo odgovornosti. Poznajem veći broj igrača, sa nekima sam i sarađivao i nema razloga da u predstojećem periodu ne pronađemo najbolja rešenja i povratimo stečeni imidž. Svi želimo da uživamo u utakmicama u doigravanju, u plej – ofu, a ne da strepimo za opstanak - podvukao je iskusni trener. 

Milinković je u karijeri predvodio Spartak, Vojvodinu, Kolubaru, Rad, Radnički Kragujevac, Aris iz Soluna, Anortozis i Al Džahri, a najveći uspeh mu je titula sa Partizanom iz 2015. godine!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija