• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

09:44

JOVIĆU, KAPA DOLE! Srpski napadač ODBIO Piksijev predlog zbog ljubavi prema REPREZENTACIJI!

Starsportphoto

Fudbal

JOVIĆU, KAPA DOLE! Srpski napadač ODBIO Piksijev predlog zbog ljubavi prema REPREZENTACIJI!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije, Luka Jović, ostvario se u nedelju u ulozi oca po treći put, nakon što mu je verenica Sofija Milošević podarila njihovog drugog sina

Selekcija Srbije danas od 18 časova igra prijateljski meč u Kopenhagenu protiv reprezentacije Danske, a među igračima koji se tamo nalaze je i Luka Jović!

Fudbaler Real Madrida je u 24. godini dobio trećeg sina. On je prvog naslednika Davida

Foto: Starsportphoto

 

dobio iz ljubavi sa nekadašnjom devojkom Anđelom, dok mu je izabranica Sofija Milošević podarila sinove Alekseja i Teodora! 

Jovića je prelepa vest zatekla u ovoj skandinavskoj zemlji. Odmah je srpski napadač počastio drugare i poslao emotivnu poruku izabranici, a sada je i oduševio navijače u domovini!

Naime, kako Informer saznaje, kada je selektor Dragan Stojković čuo da je Luka postao otac, dao je srpskom igraču svu slobodu da napusti Dansku i krene put Madrida gde mu je porodica!

Foto: Starsportphoto

 

Iako Jović jedva čeka da vidi sinove i Sofiju, nije želeo da napušta tim, jer žarko želi da igra u dresu voljenog tima!

Igraču španskog giganta je uvek velika čast da igra za Srbiju, pa makar i prijateljski susret. On se zahvalio selektoru i poručio da će mu biti na raspolaganju!

Inače, španski mediji tvrde da će Real Madrid ponuditi Luku Jovića i 30 miliona evra Monaku za Aurelijena Čuamenija. Madriđani smatraju da je 22-godišnji Francuz pravi izbor za naslednika  Kazemira na poziciji defanzivnog veziste. Ipak, pitanje je da li Srbin sebe vidi u Monaku! Madriđani procenjuju da im je za transfer Čuamenija potrebno oko 60 miliona evra, pa su spremni da ponude 30 miliona i Jovića jer ga procenjuju na takođe 30 miliona, iako su ga pre tri godine platili 60 Ajntrahtu iz Frankfurta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija