• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

14:08

DULE SAVIĆ OBUKAO MAJICU SA SLOVOM "Z" I NAPRAVIO HAOS! Eksplodirale su društvene mreže! (FOTO)

Fudbal

DULE SAVIĆ OBUKAO MAJICU SA SLOVOM "Z" I NAPRAVIO HAOS! Eksplodirale su društvene mreže! (FOTO)

Podeli vest

Dušan Savić, legendarni napadač Crvene zvezde, izazvao je buru na društvenim mrežama

Na Instagramu se pojavila fotogafija Savića u majici sa slovom "Z". Mnogi su pomislili da se radi o simbolu koji je ispisan na ruskim tenkovima i vojnim kamionima tokom rata u Ukrajini.

Društvene mreže su eksplodirale, neki smatraju da je ovo znak da legenda Zvezde podržava Rusiju, drugi da neme veze sa ratim.

Svi oni koji prate Dušana Savića oduševljeni su njegovim novim potezom. Komentari su pozitivni, a ima ih veoma mnogo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ub.09 (@ub.09)

 

Podsećamo, ruski gimnastičar Ivan Kuljak (20) osvojio je nedavno treće mesto na Svetskom prvenstvu u Dohi, obeležio ga je noseći slovo "Z" na grudima, što je izazvalo revolt Ukrajinaca.

- Ko zna šta će sve ispasti, ali znam da će Rusija na kraju sigurno pobediti i da će ovaj odvratni, truli zapad doživeti poraz. Nažalost, mnogo nevinih ljudi je stradalo i život izgubilo, ali mislim da će se svet posle svega otrezniti i opametiti. U svemu ovome, iskazala se ogromna mržnja prema sportistima iz Rusije i to je užasno. Oni će platiti veliku cenu, možete da zamislite klubove u Rusiji koji moraju da žive, a ne mogu da izađu iz zemlje. Pod kakvim su tek pritiskom brojni sportisti koji dolaze iz zapadnih i drugih zemalja, kao u fudbalu i košarci i koje primoravaju da napuste Rusiju. Sad oni treba da se solidarišu i napuste klubove gde dobro zarađuju, bave se sportom koji vole. Ima i njih koji su oženjeni Ruskinjama, kao Francuz Le Talek koji je bio kod nas u Zvezdi - rekao je nedavno za Novosti Dušan Savić.

Dušan Savić je živa legenda Crvene zvezde, za koju je igrao devet godina, upisao 202 utakmice i dao 120 golova! Karijeru je nastavio u Francuskoj, gde je igrao za Lil i Kan. Za reprezentaciju Jugoslavije debitovao je sa 19 godina, upisao 12 utakmica i dao dva gola.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija