• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

13:00

ONI ORLOVIMA KROJE SUDBINU! Srpska legenda i bivši trener Partizana izvlače kuglice na žrebu!

reuters

Fudbal

ONI ORLOVIMA KROJE SUDBINU! Srpska legenda i bivši trener Partizana izvlače kuglice na žrebu!

Podeli vest

Srbija će u petak posle 18 časova (RTS 1) saznati ribale na Svetskom prvenstvu u Kataru

Grupe Svetskog prvenstva u Kataru biće odlučene u petak od 18 sati, a obelodanjeno je i ko će biti zadužen za izvlačenje kuglica iz bubnjeva prilikom žreba. 

Kuglice će izvlačiti i jedan legendarni Srbin, kao i jedan bivši trener Partizana! Među asistentima koji će izvlačiti kuglice našao se Bora Milutinović, objavila je zvanično FIFA. Bora Milutinović je jedini trener koji je na Svetskim prvenstvima vodio pet timova.

Foto: Starsportphoto

Bora Milutinović

Deo žreba biće i nekadašnji trener Partizana i dugogodišnji kapiten reprezentacije Nemačke Lotar Mateus, kao i jedan od najboljih desnih bekova u istoriji fudbala Kafu. 

Nekadašnji najbolji strelac u istoriji reprezentativnog fudbala Ali Dei takođe će biti na ceremoniji, a tu će i biti jedan član nigerijskih "super orlova" Džej-Džej Okoča.

Foto: Starsportphoto

 

Legenda alžirskog fudbala Rabah Mađer će takođe učestvovati na žrebu, kao i predvodnik jedne generacije Australije Tim Kejhil. Tu će biti i nekadašni reprezentativac Engleske Džermejn Dženas, kao i dve dame. Jedna je doskorašnja reprezentativka Sjedinjenih Američkih Država Karli Lojd, koja je  reprezentativnu karijeru završila sa 316 nastupa za nacionalni tim. Druga je aktivna američka fudbalerka Samanta Džonson. 

Foto: Public

Lotar Mateus

Fudbalska reprezentacija Srbije biće u trećem šeširu. Pogledajte ko su nam potencijalni rivali po prognozama matematičara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija