• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kristina Maksimović

02.04.2022

07:01

PAVLOVIĆ I LUKIĆ ZA INFORMER: OPET IMAMO TEŠKU GRUPU! Kamerun NE SME da se potceni, na Brazilce ne trošimo reči!

Starsportphoto

Fudbal

PAVLOVIĆ I LUKIĆ ZA INFORMER: OPET IMAMO TEŠKU GRUPU! Kamerun NE SME da se potceni, na Brazilce ne trošimo reči!

Podeli vest

Neki bi posle žreba u Dohi rekli - već viđeno! Nadamo se da ishod neće biti isti! Brazil kao nosilac grupe, Švajcarci iz drugog šešira, Kamerunci iz poslednjeg. U odnosu na 2018. godinu samo je Kamerun zauzeo mesto Kostarike

Nakon žreba su se za Informer oglasili mnogi srpski reprezentativci, a svi slično razmišljaju! Ipak, najvažnije je da svi veruju! 

Defanzivac Piksijeve mašinerije Strahinja Pavlović, za naš portal je prokomentarisao rivale koji nas čekaju na predstojećem Mundijalu!

Foto: Starsportphoto

 

 - Dobili smo sličnu grupu kao i na prošlom Svetskom Prvenstvu, identične dve ekipe. Da ne trošim puno reči na Brazilce, svi znamo kakva su oni fudbalska svila, ali naravno sa svima može da se igra, pa i sa njima. Sa Švajcarcima smo doživeli nesrećni poraz, mnogo se pričalo o tome posle te utakmice, sad imamo priliku da ih pobedimo i da ovog puta mi odemo dalje - rekao je Pavlovvić i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Kamerun nikako ne smemo da potcenimo, jako je dobra ekipa. Pratio sam Afrički Kup nacija gde su igrali na veoma dobrom nivou. Opet imamo tešku grupu, ali grupu koju možemo da prođemo.

Sa druge strane, Saša Lukić je istao veru kao ključ svega!

Foto: Starsportphoto

 


- Atraktivna grupa, nimalo laka, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da idemo utakmicu po utakmicu. Moramo da verujemo kao i do sada, mnogo će toga zavisiti od nas. Da bismo pobeđivali sve moramo da budemo na nivou na kom smo bili na utakmici protiv Portugala. Imam velika očekivanja, verujem da možemo da napravimo velike stvari uz puno rada i da što spremniji dočekamo Mundijal!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija