• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

07:55

ŠMEKERSKI POTEZ TADIĆA! Pogođen čašom piva u glavu, a onda je ovako UĆUTKAO navijače! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ŠMEKERSKI POTEZ TADIĆA! Pogođen čašom piva u glavu, a onda je ovako UĆUTKAO navijače! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Tadić vodio je Ajaks do pobede protiv protiv Groningena 3:1 nakon preokreta

Opet je Tadić bio "režiser" preokreta, asistirao je Klasenu u prvom minutu nadoknade, a potom i pogodio iz penala u pet minuta kasnije.

Dušan Tadić je bio precizan sa bele tačke, a potom je utišao navijače pa je sa tribina poletela čaša s pivom. Jedan od nezadovoljnih navijača Groningena je bio precizan i pogodio je Tadića u lice.

Ali, nije to uticalo na našeg asa. Svako drugi bi na njegovom mestu pao na travu, možda i naterao sudiju da reguje, ali je Tadić reagovao šmekerski. "Otresao" je pivo sa kose i lica i nastavio da slavi sa saigračima pred navijačima Groningena.

 

 

 

Tadić je ovo reagovao jer je u ovom klubu proveo deo karijere. Po odlasku iz Vojvodine stigao u Groningen 2010. godine i proveo dve sezone u njihovim redovima, da bi nakon 14 golova otišao u Tvente u transferu vrednom 8 miliona evra.

Na to je podsetio i navijače Groningena koji su se bezobrazno poneli i koje najverovatnije čeka žestoka kazna zbog incidenta na meču sa Ajaksom.

- Zaradili su novac od mene! Beležili smo fantastične rezultate, mislim da sam im podario mnogo zabave. U mojoj eri su ostvarili najbolje rezultate u istoriji i mislim da ovo nisam zaslužio. Veoma sam razočaran, činio sam ih srećnim i ponosnim, doneo im novac -  rekao je Tadić posle utakmice tamošnjim medijima.

- Nisam zaslužio ovo, ali svako ima svoj izbor - zaključio je srpski kapiten.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija