• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

12:12

PRVA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE! Siniša Mihajlović ovako izgleda! Leukemija ga neće slomiti! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

PRVA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE! Siniša Mihajlović ovako izgleda! Leukemija ga neće slomiti! (VIDEO)

Podeli vest

Naš bivši reprezentativac, danas trener Bolonje, Siniša Mihajlović, u julu 2019. saopštio je da ima leukemiju, koju je posle serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da pobedi u aprilu 2020.

Nažalost, pre mesec dana Mihajloviću se bolest vratila mada je on to uspevao da sakrije od javnosti do pre nekoliko dana.

Siniša Mihajlović je u bolnici, a pojavio se i prvi snimak našeg trenera. Bez obzira na probleme i tešku borba koja ga čeka, u svakom trenutku uz svoju ekipu, uz fudbalere Bolonje koji naredni meč igraju protiv lidera šampionata Milana.

Foto: printscreen

 

Miha se izabranicima obratio preko video linka iz bolnice Sant Orsloa, pa su svi mogli da vide kako Siniša izgleda posle odlaska u bolnicu na lečenje.  

Naš trener je raspoložen i nasmejan, šalio se sa igračima, a nakon ovog snimka niko više ne sumnja da će opet pobediti opaku bilest!

- Neću biti tu fizički, ali mentalno ću uvek biti sa vama. Svaki meč ću gledati, stalno komuniciram sa igračima. Nažalost već smo ovo radili pre nekoliko godina, ali siguran sam da ću se u ovoj sobi boriti za vas i siguran sam da ćete se vi boriti za mene. Pobedili smo ovu bolest ranije, zajedno možemo opet, ne sumnjam u to. Život se ne živi bez problema, već uprkos problemima. Život nije prava linija, ima krivine, uspone i padove. Ali uvek ustaneš i nastaviš putovanje - rekao je Siniša Mihajlović svojim igračima, a pokazao im je i kako izgleda njegova soba.


 

Foto: printscreen

Siniša Mihajlović razgovarao sa igračima Bolonje


- U teškim trenucima vidiš hrabrosti i reakciju čoveka. Postoje dva puta, jedan je destruktivan, kada se žališ i kad gubiš nadu. Drugi je konstruktivni kada tražiš pozitivne stvari i da se držiš toga. Pobediću ovu bolest, imam vere u doktore, tako da želim entuzijazam, a ne zabrinuta lica. Znam da ću pobediti. Zajedno moramo da budemo ujedinjeni, ako vam nešto treba tu sam. Znam da je vama teško zbog rezultata, a ne zbog nastupa. Nije najlakše igrati sa Milanom, ali biće tu 60 hiljada navijača i neće ni njima biti lako.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija