• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2022

13:08

OTIMAJU SE OKO ERIKSENA! Danac se tek VRATIO na teren, a sada ga žele VELIKANI sa Ostrva!

reuters

Fudbal

OTIMAJU SE OKO ERIKSENA! Danac se tek VRATIO na teren, a sada ga žele VELIKANI sa Ostrva!

Podeli vest

Mančester junajted i Totenhem žele da tokom leta angažuju Kristijana Eriksena

Život je dao drugu šansu Kristijanu Eriksenu, a danski fudbaler rešen je da je iskoristi na najbolji mogući način. Vezista Brentforda ne samo da se nakon zastoja srca vratio fudbalu, nego je 287 dana nakon nemilog događaja na Parkenu postigao i gol u dresu reprezentacije. 

Danac briljira od kako je ponovo počeo da igra fudbal. Videla je to, nažaost, reprezentacija Srbije u porazu od Danske 3:0 gde je Eriksen bio jedan od strelaca, a takva forma nije prošla nezapaženo. Najveći engleski klubovi ponovo su opčinjeni njime. 

Kako prenosi "Dejli mejl" prvi u redu za njegov potpis je Totenhem. Pevci su voljni da vrate Eriksena u London budući da je pre nekoliko godina bio "kostur" ekipe. 

Foto: Tanjug/AP

Ipak, imaju ozbiljnu konkurenciju jer šansu da dovede sjajnog vezistu ima i Mančester junajted. Pošto Pol Pogba po svoj prilici ide sa Old Traforda na isteku sezone. To bi značilo da će se Bruno Fernandeš vratiti nazad u centralni deo veznog reda dok bi Eriksen igrao kao "desetka". 

Za sada je sigurno da će 30-godišnji Eriksen završiti sezonu u Brentfordu, a s obzirom da mu je glavni cilj naredno Svetsko prvenstvo u Kataru nije nemoguće da produži ugovor kako bi bio siguran u svoju minutažu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija