• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2022

20:01

Milošević tužio Olimpiju! Želi svojih 400.000 evra!

Fudbal

Milošević tužio Olimpiju! Želi svojih 400.000 evra!

Podeli vest

Ljubljanska Olimpija je u oktobru smenila Sava Miloševića posle teškog poraza od Rijeke u prijateljskoj utakmici i niza loših rezultata. Milošević je tužio Olimpiju, a Nogomania piše da slovenačkom klubu potražuje 400.000 evra

Nekadašnjeg trenera Partizana u Ljubljanu je doveo Milan Mandarić, a smenila ga je nova Uprava Olimpije.

Srpski biznismen prodao je klub nemačkom preduzetniku Adamu Delijusu, koji ne namerava da isplati Miloševiću ono što mu je sledovalo po ugovoru. Takođe, ni Mandarić ne smatra da je to njegov problem. Svi se peru od odgovornosti.

Postao je Savo Milošević predmet spora, a Milan Mandarić je za Nogomaniju objasnio šta se dešavalo sredinom oktobra u Ljubljani i potvrdio je da je srpski trener tužio Olimpiju.

Foto: Starsportphoto/montaža

 

- Dogovorili smo se da dovedemo njihovog trenera i da ode Milošević. Međutim, nisu imali osnova da potpišu ugovor sa novim trenerom. Otišao sam u SAD i za to vreme je kontaktiran preko advokata da im pošalje dozvolu da razgovaraju sa Miloševićem i da ga otpuste. Nisu uopšte razgovarali sa njim, samo su mu rekli da ne treba da dolazi na trening jer imaju novog trenera- rekao je Mandarić.

Podsetimo, sa mesta šefa stručnog štaba Savo Milošević smenjen je 10. oktobra, a upražnjenu klupu popunio je Dino Skender. 

- Milošević je tužio klub. Znate da sam otpustio dosta trenera, ali žao mi je samo Igora Bišćana. Razgovarao sam sa njim i danas smo prijatelji- dodao je Mandarić.

Dakle, Olimpija će morati da isplati Miloševiću novac koji mu je sledovao po ugovoru. Ostaje da se hoće li za taj iznos biti "lakši" Milan Mandarić ili Aadam Delijus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17