• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2022

07:49

SVE JE POZNATO, OVO JE RASPORED! Pogledajte kako će izgledati borba za titulu!

Starsportphoto©

Fudbal

SVE JE POZNATO, OVO JE RASPORED! Pogledajte kako će izgledati borba za titulu!

Podeli vest

Crvena zvezda je definitivno obezbedila prvo mesto pred plej-of Superlige Srbije

Crveno-beli su savladali Radnički iz Kragujevca u 30. kolu Superlige sa 4:1, dok je Partizan kiksnuo na gostovanju Čukaričkom, gde je remizirao bez golova.  Crveno-beli su sigurno prvi, dok je Partizan završio kao drugi sa dva boda manje.

Nema sumnje, predstoji borba za titulu do poslednjeg kola, Zvezdu i Partizan u nastavku šampionata čeka još sedam utakmica sa ekipama iz gornjeg dela tabele.

Foto: Starsportphoto

 

Pored večitih u plej-ofu su se našle i ekipe Čukaričkog, TSC-a, Voždovca, Radničkog iz Niša i Vojvodine. Videćemo da li će poslednje mesto u plej-ofu obezbediti Mladost iz Lučana, Napredak ili Radnik iz Surdulice, koji svoj poslednji meč protiv Metalca igra u ponedeljak od 18.30, a trenutno ima dva boda manje od osmoplasirane Mladosti i sedmoplasirane Vojvodine. Sedmi će biti ili Vojvodina ili Napredak, a za osmu poziciju konkurišu četiri ekipe - Vojvodina, Napredak, ali i Mladost i Radnik. Ukoliko Napredak pobedi, on će biti u plej-ofu kao sedmi ili osmi, a ukoliko Kruševljani ostanu bez pobede, Vojvodina ostaje sedma, a Mladost osma.

Zvezda će posle derbija gostovati TSC-u, a onda će u trećem kolu "doigravanja" na Marakani igrati protiv Čukaričkog. Potom će gostovati sedmoplasiranom timu, pa će ugostiti Radnički Niš u 35. rundi. U pretposlednjem kolu crveno-beli će gostovati osmoplasiranom timu na kraju osnovnog dela Superlige, a u poslednjem će dočekati Voždovac.

Foto: Starsportphoto

 

 

Posle gostovanja Zvezdi u 31. kolu, Partizan će igrati protiv Čukaričkog na stadionu u Humskoj. Posle toga će u 33. kolu ugostiti i TSC, a u 34. će gostovati osmoplasiranom timu. U 35. rundi, tim Aleksandra Stanojevića će dočekati sedmoplasiranog, potom će gostovati Voždovcu, a u poslednjem kolu će u Humskoj igrati protiv Radničkog.

Pored bitke za titulu, biće interesantna i trka za Evropu, jer će klub koji osvoji četvrto mesto predstavljati Srbiju u Ligi konferencije u slučaju da neko od tri prvoplasirana kluba osvoji i Kup Srbije.

Pogledajte raspored Crvene zvezde i Partizana u plej-ofu: 

31. kolo: Zvezda - Partizan

32. kolo: TSC - Zvezda; Partizan - Čukarički

33. kolo: Zvezda - Čukarički; Partizan - TSC

34. kolo: 7. mesto (Vojvodina/Napredak) - Zvezda; 8. mesto (Mladost/Vojvodina/Radnik/Napredak) - Partizan

35. kolo: Zvezda - Voždovac, Partizan - 7. mesto (Vojvodina/Napredak)

36. kolo: 8. mesto (Mladost/Vojvodina/Napredak/Radnik) - Zvezda; Radnički Niš - Partizan

37. kolo: Zvezda - Radnički Niš - Partizan - Voždovac

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija