• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

18:03

LOTITO PRAVI PROBLEM SRBINU! Sergej hoće u Juventus, gazda Lacija ni da čuje!

Reuters

Fudbal

LOTITO PRAVI PROBLEM SRBINU! Sergej hoće u Juventus, gazda Lacija ni da čuje!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i as lacija Sergej Milinković Savić je na izlaznim vratima kluba

Sergej Milinković-Savić mogao bi ovog leta da napusti Lacio. Kako prenosi italijanski list "Il Meseđero", postoji velika verovatnoća da se tako nešto konačno dogodi.

S obzirom na činjenicu da je i u prethodnih nekoliko prelaznih rokova bilo spekulacija o odlasku našeg veziste, neće drugačije biti ni ovog leta, opet će Srbin biti zvezda leta.

Foto: reuters

 

Pre svega zbog velikog potraživanja Klaudija Lotita prvog čoveka. Italijani prenose da je želja Sergeja da pređe u redove Juventusa, koji je odavno zainteresovan za njega. To bi bilo veliko pojačanje na sredini terena za “Staru damu”.

Foto: Starsportphoto

 

U Torinu bi se pridružio saigraču iz reprezentacije Dušanu Vlahoviću, koji je u januaru pojačao "staru damu" kada je prešao iz Fiorentine.

Lotito želi da proda Milinkovića-Savića, ali ne Juventusu, koji je spreman da ponudi od 45 do 50 miliona evra.

Predsednik Lacija računa da bi mogao da zaradi  barem 80 miliona evra na srpskom reprezentativcu  a najzainteresovaniji su Pari Sen Žermen i Mančester junajted.

Foto: Reuters

 

Prenosi se da je Mauricio Sari već dao dozvolu za prodaju Sergeja, tako da ćemo videti šta će od svega biti  narednih meseci.

Sari je poručio upravi I sportskom direktoru Tareu da želi što pre da zna ko će sve otići iz kluba i na koji budžet će moći da računa za letnja pojačanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija