• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

00:36

NAVIJAČI MANČESTERA BESNI - RANGNIK IH RAZUME! Trener Crvenih đavola OPRAVDAVA nezadovoljstvo!

Reuters

Fudbal

NAVIJAČI MANČESTERA BESNI - RANGNIK IH RAZUME! Trener Crvenih đavola OPRAVDAVA nezadovoljstvo!

Podeli vest

Trener fudbalera Mančester junajteda Ralf Rangnik rekao je da razume zbog čega su navijači toliko razočarani, nakon što je manja grupa protestovala danas kod trening centra protiv vlasnika kluba porodice Glejzer

Grupa navijača mančesterskog kluba protestovala je kod trening centra Karington uoči konferencije trenera. To je jedan od brojnih protesta protiv američke porodice Glejzer, koja je 2005. godine kupila klub.

Junajted ne postiže očekivane rezultate i pokušava da se izbori za plasman u Ligu šampiona sledeće sezone. Sedam kola pre kraja Junajted ima šest bodova zaostatka za Totenhemom, koji je na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u najelitnije evropsko takmičenje.

- Svi znamo da je fudbal igra strasti i emocija. Mislim da svi razumemo, ja mogu da razumem da su naši navijači razočarani i zbog pozicije na tabeli i zbog naše igre. Ali i dalje verujem da su naši navijači jedni od najboljih, ako ne i najbolji u Evropi i dok god protestuju na moran način i dok god nas i dalje podržavaju na stadionu, misli da imaju pravo da izraze mišljenje - rekao je Rangnik, preneo je Skaj.

Foto: Reuters

- Kao što sam rekao, emotivno, mogu da razumem zbog čega su razočarani - dodao je on.

Rangnik je u novembru zamenio trenera Olea Gunara Solšera i na klupi će ostati do kraja sezone, a zatim će u naredne dve godine obavljati konsultantske poslove u klubu.

Spekuliše se da će ekipu preuzeti trener Ajaksa Erik ten Hag.

- Ne znam da li je to gotova stvar. Ja sam koncentrisan na utakmicu protiv Noriča. Nema smisla da govorim o tome. Svi znamo da je on dobar trener, da je obavio dobar posao u Ajaksu i bivšim klubovima. Ali mislim da nema smisla da vam govorim šta mislim o drugim trenerima - naveo je Rangnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija