• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

12:21

NESTVARNO - JOVIĆ SE SVETI REALU! Srbin našao BANALAN razlog da ne ide na UTAKMICU!

Reuters

Fudbal

NESTVARNO - JOVIĆ SE SVETI REALU! Srbin našao BANALAN razlog da ne ide na UTAKMICU!

Podeli vest

Srpski fudbaler Luka Jović neće biti u konkurenciji za meč Real Madrida i Sevilje, prenose španski mediji

Polako, ali sigurno Luka Jović broji poslednje dane u Madridu! Srpski napadač od dolaska na Santijago Bernabeu nije uspeo da se nametne, a posle skoro dve godine "mučenja" čini se da će reprezentativac naše zemlje napokon napustiti Real. 

Od početka 2022. godine Luka Jović je skupio samo 73 minuta u domaćem šampionatu, kao i 79 u Kupu kralja - premalo. Iz tog razloga Srbin je svojim zastupnicima saopštio da mu potraže novi angažman. Ipak, nije ni Jović "bajan" u celoj situaciji budući da iz neverovatnog razloga prethodne nedelje nije trenirao sa timom. 

Foto: Starsportphoto

Luka Jović na okupljanju reprezentacije Srbije

Naime, napadač Real Madrida je pre nekoliko dana izvadio umnjak zbog čega nije trenirao sa ekipom, te Karlo Anćeloti nije imao drugo grešenje sem da ga ukloni iz sastava za utakmicu. Osim njega, na terenu neće biti Eden Azar, Kazemiro, Dani Sebaljos i Hesus Valjeho. 

Podsećamo, Luka Jović je stigao na Santijago Bernabeu 2. jula 2019. godine u transferu teškom 63.000.000 evra. Srbin nije uspeo da pronađe sebe u Madridu, te je na 49 utakmica postigao samo tri gola i upisao četiri asistencije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija