• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2022

12:31

KAO S MARSA DA JE PAO! U svlačionici delirijum, a Bejlova reakcija je hit!  (VIDEO)

printscreen

Fudbal

KAO S MARSA DA JE PAO! U svlačionici delirijum, a Bejlova reakcija je hit! (VIDEO)

Podeli vest

Real Madrid je posle velikog preokreta pobedio Sevilju sa 3:2 u 32. kolu Primere

Madriđani su tako došli nadomak titule šampiona Španije. Sevilja je nakon prvog poluvremena vodila 2:0 golovima Rakitića u 21. i Lamele u 25. minutu, ali je usledio horor za domaćine u drugom delu. 

Real preko Rodriga u 50. i Naća u 82. poravnao rezultat, a onda je u drugom minutu sudijske nadoknade Benzema doneo Realu tri boda.

Usledio je delirijum u svlačionici madridskog kluba posle utakmice. Video slavlja završio je na klupskim društvenim mrežama, a fanovi su odmah primetili ponašanje otpisanog Gareta Bajla.

Velšanin se nije radovao sa saigračima koji su skakali od sreće. Samo je stao i posmatrao šta se dešava nakon što mu trener Karlo Anćeloti  ponovno nije dao priliku da zaigra.

 

 

 

Bejlova reakcija odmah je postala viralna među navijačima. On će na kraju sezone napustiti Real Madrid nakon devet godina. Ove sezone ima sedam nastupa i jedan gol u svim takmičenjima, a odigrao je 290 minuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija