• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

08:25

OPET SE SVI SPRDAJU S MEGVAJEROM! Nova glupost čoveka koji je plaćen 85 miliona evra! (FOTO)

AP/Photo

Fudbal

OPET SE SVI SPRDAJU S MEGVAJEROM! Nova glupost čoveka koji je plaćen 85 miliona evra! (FOTO)

Podeli vest

Mančester junajtedu opet bride obrati nakon velikog derbija

Novi poniženej, posle 5:0 na "Old Trafordu" prošle jeseni, sada je Junajted  doživeo "Enfildu", pošto je poražen 4:0.

Sada su "crveni đavoli" sve dalje od plasman u Ligu šampiona. I posle ovog meča navijači su na društvenim mrežama ismevali Harija Megvajera i odbranu "crvenih đavola". U centru pažnje je situacija kod prvog gola Liverpula, u petom minutu meča.

Liverpul je bio u napadu, a odbrana Junajteda bila je u poptunom raspadu. Pozicioniranje Harija Megvajera je bilo toliko katastrofalno i predaleko od njegovog gola, da su "najvećeg šeprtlju svetskog fudbala" gotovo svi istakli kao krivca za primljen pogodak.

Ni ostali nisu mnogom bolji, ali je Megvajer mesecima na meti navijača. Posebno kad se zna da je  plaćen 85.000.000 evra, a i idalje je najskuplji defanzivac u istoriji. Međutim, daleko je od toga da je bar malo opravdao uloženi novac. 

O njegovim kiksevima se priča praktično iz utakmice u utakmicu, a pogledajte kako je u pomenutoj situaciji Liverpul stigao do 1:0 preko Luisa Dijaza:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija