• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2022

13:06

DA SE NAJEŽIŠ! Ronaldo se obratio PRVI put posle tragedije! Evo šta je poručio navijačima Liverpula (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

DA SE NAJEŽIŠ! Ronaldo se obratio PRVI put posle tragedije! Evo šta je poručio navijačima Liverpula (VIDEO)

Podeli vest

Napadač Mančester junajteda i jedna od najvećih fudbalskih zvezda na svetu, Kristijano Ronaldo, oglasio se prvi put na društvenim mrežama posle nedavne smrti novorođenog sina

Nije Ronaldo igrao derbi protiv Liverpula na kojem je njegov tim rezultatski ponižen, ali ga navijači velikog rivala nisu zaboravili i odali su počast njegovom preminulom sinu. Sada se Ronaldo oglasio i pokazao da ih nije zaboravio!

 

 

- Jedan svet, jedan sport, jedna globalna porodica. Hvala Enfilde. Ja i imoja porodica nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i saosećanja - poručio je napadač Junajteda na Instagramu.

Foto: reuters

 

Devojčica koja je pre nekoliko dana došla na svet je Portugalcu peto dete, a drugo sa aktuelnom partnerkom, dok je troje dece Ronaldo dobio na način koji vešto skriva od javnosti.

Prvo dete je sjajni ofanzivac dobio je 17. juna 2010. godine. Kristijano Ronaldo Juniora je rodila ga surogat majka kojoj je Portugalac platio 12 miliona evra. Takoše i drugo i treće dete Ronaldo je dobio od surogat majke koja mu je rodila i prvo dete. Ovoga puta Kristijano je dobio blizance - dečaka i devojčicu, koji su rođeni 8. juna 2017. godine, a za koje je Portugalac majci platio 17 miliona evra. Prvo dete koje je Ronaldo dobio, a kome se zna majka jeste njegova ćerka Alana Martina. Nju je rodila Georgina Rodrigez, partnerka Kristijana Ronalda, 12. novembra 2017. godine u Madridu.

Slične tragedije doživeli su i Luis Enrike, Mihael Balak, Predrag Mijatović, Josip Šimunić, Majk Tajson, Goran Vujević, Miodrag Ješić...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija