• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

09:14

NASTAVLJA SE LUDNICA U SUPERLIGI! Partizan i Crvena zvezda u Beogradu!

Starsportphoto

Fudbal

NASTAVLJA SE LUDNICA U SUPERLIGI! Partizan i Crvena zvezda u Beogradu!

Podeli vest

Šampionska trka u fudbalskoj Superligi Srbije ulazi u finiš


Na redu je treće kolo plej-ofa Superlige. U borbi za evropsku scenu sastaće se Radnički iz Niša i Vojvodina, dok će Voždovac dočekati Napredak.

Partizan će dočekati TSC, a Crvena zvezda ekipu Čukaričkog.Izabranici Dejana Stankovića su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 85 bodova, odnosno imaju dva više od Partizana.

Prijala nam je mala pauza od utakmica, s obzirom na to da tokom čitave sezone igramo gotovo na svaka tri dana. Veliki posao smo već odradili, ali je finiš sezone izuzetno bitan i peta uzastopna titula je dodatni motiv - rekao je Ben za klupski sajt.

Ben je naveo da je podrška navijača njemu i saigračima ove sezone bila fenomenalna i dodao da igrači osećaju koliko se pristalice crveno-belih trude da im daju dodatnu snagu.

Foto: Starsportphoto

 

- Prava potvrda za to je i utakmica protiv TSC kada su iako je bio u pitanju radni dan ispunili našu tribinu i još jednom pokazali zašto su najbolji na svetu. Njihova pesma, podrška kao i samo prisustvo na gostovanjima, ali i Marakani izvlači ono najbolje iz nas. Ostalo je još malo do kraja sezone, pozivamo ih da budu uz nas na svakoj utakmici kako bismo zajedno ostvarili ciljeve i radovali se uspešnoj sezoni Zvezde - zaključio je Ben.

Tim Aleksandra Stanojevića je još uvek na minus dva boda, ali crno-beli veruju  da mogu na kraju da osvoje  titulu.

- Idemo utakmicu po utakmicu i kao što je i šef rekao nadamo se čudu. Mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo u svakoj utakmici i očekujemo kiks protivnika - navodi Igor Vujačić.

SUPERLIGA

3. kolo, plej-of

Utorak

Radnički Niš - Vojvodina 18.30

Sreda

Partizan - TSC 14.00

Voždovac - Napredak 16.05

Crvena zvezda - Čukarički 18.30

Standings provided by SofaScore LiveScore


3. kolo, plej-aut

Utorak 

Kolubara - Novi Pazar 16.00

Mladost - Radnički Kragujevac 18.30

Četvrtak

Radnik - Metalac 16.00

Spartak - Proleter 18.05
 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija