• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2022

12:01

SENZACIJA! Mančester Siti KUPIO Srbina! Lučanci završili posao iz snova!

Starsportphoto©

Fudbal

SENZACIJA! Mančester Siti KUPIO Srbina! Lučanci završili posao iz snova!

Podeli vest

Vezista Mladosti iz Lučana Đorđe Gordić trebalo bi na kraju sezone da postane novi fudbaler Mančester Sitija

Lučani bi na ime ovog transfera trebalo da zarade 2,2 miliona evra (mada se u prvi mah činilo da će biti oko tri), dok će sam fudbaler sasvim sigurno ostati na pozajmici u Mladosti i naredne sezone. S tim što će Građani Lučanima plaćati 10.000 evra za svaku utakmicu koju odigra- saznaje Telegraf.

Foto: Starsportphoto©

 

Nedavno je i MaxBet sport objavio da je Gordić na meti šampiona Srbije, Cvrene zvezde. Momak rođen 2004. godine je prošao školu ekipe iz Dragačeva, a ove sezone je svojim učinkom u plavom dresu skrenuo pažnju na sebe, ne samo crveno-belih nego i timova iz Evrope.

Foto: Starsportphoto©

 

Ipak, da je transfer gotov, između redova potvrdio je i trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović. Pomenuti stručnjak je u utorak uzeo bod sa svojim timom u Lučanima, a na koferenciji je rekao:

Foto: Starsportphoto©

 

- On je jedan izvanredan igrač. Čuo sam da je potpisao ugovor sa nekim klubom i želim mu puno sreće. Takav igrać i zaslužuje da ima jednu veliku karijeru - jasan je bio Lalatović.

Gordić igra na poziciji veziste, a ove sezone su se pred večitih pominjali i timovi iz Španije i Italije među kojima je i Atalanta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija