• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

21:38 >> 21:47

PRESLATKO! Sin Luke Jovića slavio sa tatom titulu na SANTJAGO BERNABEU! Sofija blistala! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

PRESLATKO! Sin Luke Jovića slavio sa tatom titulu na SANTJAGO BERNABEU! Sofija blistala! (VIDEO)

Podeli vest

U okviru 34. kola španske La lige Real Madrid deklasirao je Espanjol i rutinski ga savladao sa 4:0, a na taj način je tim Karla Anćelotija osvojio 35. titulu u istoriji

Srpski reprezentativac Luka Jović, član je ekipe Reala, koja će ovu sezonu zhavršiti kao lider šampionata! 

Izabranica napadača "kraljevskog kluba" ,prelepa srpska manekenka, Sofija Milošević, došla je sa sinom na teren, a mališan je potrčao presrećan ka tati, da zajedno sa njim proslave uspeh!

Ova scena je raznežila pratioce lepe Sofije, a komentari  su počeli da se ređaju kao na traci! Usledio je poljubac zaljubljenog para, koji nije skidao osmeh sa lica!

 

 

Izvesno je da Luka Jović neće ostajati u Madridu, ali će svakako jednog dana pričati deci da je bio deo jednog od najboljih klubova planete!

Meč je obeležio i Karlo Anćeloti koji je postao prvi trener koji je osvojio titulu u svakoj od liga petice, a novim pogotkom u ligi Karim Benzema je stigao do 26. gola u Primeri, čime je na četiri kola do kraja sezone praktično obezbedio zvanje prvog strelca lige.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dule

pre 1 godinu

A šta ova lažna veličina slavi. Odigrao 5 minuta u toku celog prvenstva. Ja kada kupim oštećenu robu, robu lošeg kvaliteta vratim je prodavcu i dobijem novac nazad ili drugu robu. To pravilo bi trebalo uvesti i u slučaju fudbalskih transfera.

ATLIJA MILORAD

pre 1 godinu

Sta on slavi , nije igrao takoreci nista celu sezonu Koja glupost

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija