• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2022

09:46

DIREKTOR VIDEO TADIĆEVU MAGIJU! Delegacija FSS posetila kapitena Srbije, Živković gledao Pantovića

fss

Fudbal

DIREKTOR VIDEO TADIĆEVU MAGIJU! Delegacija FSS posetila kapitena Srbije, Živković gledao Pantovića

Podeli vest

Branilac titule u Holandiji Ajaks je pobedio Cvole 3:0 i sad ima meč više i sedam bodova više od drugoplasiranog PSV-a, a taj duel je obeležio kapiten Kopljanika iz Amsterdama Dušan Tadić

Reprezentativac Srbije je u 30. minutu na 17 metara uhvatio volej i postigao najlepši gol na meču. Tadić na ovom meču ušao u istoriju Ajaksa. Dušan je odigrao 124. uzastopni meč, nijedan nije propustio, tri meča počeo je kao rezerva, ali je ušao u igru. Oborio je rekord star šest decenija koji je držao nekadašnji golman Gert Bals.

Stojanović u gostima kod Tadića

Poslednji put ligašku utakmicu Dušan je propustio 2017. kada je njegov tadašnji klub Sautempton igrao protiv Čelzija u engleskoj Premijer ligi.

Foto: fss

 

- Ajaks nastavlja svoj put do novog naslova najbolje ekipe u Holandiji, a sve po notama Dušana Tadića. Ispalio je kapiten Orlova pravu raketu u meču sa Cvoleom i tako najavio trijumf (3:0) koji je približio „kopljanike“ šampionskom prstenu. Spektakularan gol iz lože stadiona u Amsterdamu, aplauzom je ispratila i delegacija FSS na čelu sa direktorom „A“ reprezentacije Stevanom Stojanovićem - prenosi sajt FSS.

Posle meča kapiten Orlova razgovarao je sa direktorom najboljeg nacionalnog tima Srbije koji je bio u društvu tim menadžera „A“ selekcije Nemanje Filipovića. Fokus je bio na predstojećim junskim akcijama i mečevima u Ligi nacije.

Aktivan radni vikend van Srbije imao je i Bratislav Živković, jedan od trenera u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića. On je ispratio  utakmicu nemačkog šampionata u Dortmundu, gde je domaća Borusija izgubila od Bohuma (3:4).

Foto: fss

 

Reprezentaciju Srbije u junu očekuju utakmice u Ligi nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, odnosno Švedske i Slovenije u gostima.

Živković je uživo gledao Miloša Pantovića, ofanzivnog vezistu Bohuma i  bivšeg mladog reprezentativca Srbije. Ove sezone je odigrao  27 mečeva u Bundesligi, postigao je četiri gola i upisao je i dve  asistencije. Prošao je mlađe kategorije Bajerna, a 2018. krenuo put Bohuma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija