• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

13:12

UDARIO NA TRENERA ZBOG SRBINA! Vlahović se muči, Juventus igra loše!

reuters

Fudbal

UDARIO NA TRENERA ZBOG SRBINA! Vlahović se muči, Juventus igra loše!

Podeli vest

Alesio Takinardi, nakadašnji fudbaler Juventusa, stao je u odbranu Dušana Vlahovića

Dušan Vlahović je od dolaska u Juventus vezao četiri meča bez gola. Italijanska javnost krivi trenera Juventusa Maksa Alegrija.

Vlahović se muči

Nije lako našem napadaču, videlo se to najbolje kada je skoro zaplakao nakon što je pre kraja meča napustio teren u porazu Stare dame od Đenove (2:1).

Alegrijev defanzivni fudbalski pristup poprilično utiče na Vlahovića. Naš as je pokazao da može da sprovede u delo sve što od njega trener traži, da odradi posao i na sredini terena, da povuče brži napad, ali mu onda ostaje manje vremena i snage za ono što je zaista njegov posao! Da zatrese mrežu. Podsećamo, Ćiro Imobile, ima 27 golova ove sezone, pobegao je na četiri pogotka razlike našem golgeteru.

Foto: reuters

Dušan Vlahović utučen posle nepostignutog gola

- Vlahović se muči zbog načina na koji Juventus igra, ekipa ne uspeva da ga dovede u situacije za postizanje golova. Juve ne stvara mnogo prilika i igra loše, pa najbolji napadač u ligi ni ne uspeva da uputi šut ka golu - jasna je bio Takinardi.

Umesto kritika, od Alegrija za Vlahovića posle Đenove, mogle su se čuti samo pohvale. Na pitanje italijanskih novinara da prokomentariše reakciju srpskog golgetera po izlasku iz igre, Alegri je sve iznenadio.

Ovo je bila jedna od najboljih Vlahovićevih utakmica u tehničkom pogledu. Zaista sam zadovoljan zbog načina na koji je tehnički vladao igrom. Govorio sam to i ranije, ali sam stalno bio napadan kao da pokušavam da ga upropastim. On nije igrao mnogo utakmica u Seriji A i moramo da pronađemo pravi balans za njega -  poručio je Alegri i ohrabrio našeg napadača.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija