• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

23:40 >> 22:33

NEKADAŠNJI IGRAČ ČUKARIČKOG UŽIVA U RUSIJI: Lokomotiva je vrhunski klub!

Fudbal

NEKADAŠNJI IGRAČ ČUKARIČKOG UŽIVA U RUSIJI: Lokomotiva je vrhunski klub!

Podeli vest

Marko Rakonjac je krajem aprila potpisao ugovor na četiri godine sa moskovskom Lokomotivom

Reprezentativac Crne Gore Marko Rakonjac odigrao je fantastičnu polusezonu u Čukaričkom, a to je bilo dovoljno da se nađe na skeneru brojnih evropskih klubova.

Najkonkretnija je bila moskovska Lokomotiva, pa će  Rakonjac karijeru nastaviti u ruskom velikanu. Iako je u Rusiji u toku sezona, Rakonjac je već zadužio opremu novog kluba, upoznao se sa stručnim štabom i novim saigračima i izabrao je da nosi broj 77 na dresu.

 

 

– Ovde sam nedelju dana, uglavnom sam radio razna testiranja do sad. Još danas ću imati individualni trening, a potom krećem da radim sa ekipom, sve do 21. maja i kraja prvenstva Rusije. Sledi pauza, a potom 11. ili 12. juna okupljanje i početak priprema za novu sezonu – rekaoje Rakonjac.

– Odmor ću provesti u rodnom Bijelom Polju, a Lokomotiva će tamo poslati kondicionog trenera, koji će brinu o tome da sprovedem plan i program pred početak priprema - izjavio je bivši igrač Čukaričkog.

Foto: Starsportphoto

Marko Rakonjac u dresu Čukaričkog

Prvi Rakonjčevi utisci iz Moskve su vrlo pozitivni.

– Znao sam da je Lokomotiva vrhunski klub. Ali, tek sad kad sam se lično uverio u kapacitete mog novog kluba, mogu da kažem da sam zaista oduševljen. Gledao sam zajedno sa tatom i prvenstveni meč protiv Rubina, u sjajnoj atmosferi, navijači su takođe vrhunski. Radujem se novim izazovima u nastavku karijere, siguran sam da sam napravio dobar izbor - siguran je Marko Rakonjac.

Zahvalio se Rakonjac i čelnim ljudima Brđana.

– Direktori kluba imaju ogromne zasluge za čitav moj transfer. Verovali su u mene, dali mi šansu u dva navrata, istrpeli neke moje početničke greške. Na kraju, srećan sam i da je klub prihodovao, Banovo brdo ostaje moja druga kuća. Naravno, veliku zahvalnost dugujem i trenerima koji su za to vreme bili u klubu, posebno Saši Iliću koji mi je i dao najviše šansi.

Foto: Starsportphoto©

Rakonjac (Čukarički) u duelu sa Sničaninom (Partizan)

Stigle su čestitke i iz Crne Gore, iz tamošnjeg saveza i selektora Miodraga Radulovića.

– Čestitali su mi svi iz Saveza, i iz mlade i iz “A” selekcije. Videćemo da li ću doći na sledeće okupljanje, s obzirom da 20 dana nisam igrao, neću ni narednih 20-tak, nisam u ritmu utakmica. Uglavnom, sve će biti urađeno u obostranom interesu, u dogovoru sa selektorom.

Ugovor Marka Rakonjca i Lokomotive iz Moskve potpisan je na četiri godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija