• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

14:50

BARSELONINE ZVEZDE U IZLOGU! Katalonci moraju da nabave najmanje 50 miliona evra!

reuters

Fudbal

BARSELONINE ZVEZDE U IZLOGU! Katalonci moraju da nabave najmanje 50 miliona evra!

Podeli vest

Barselona očajnički traži način da zaradi 50 miliona evra na nekome od deset igrača na koje ne računaju sledeće sezone

Širi plan je zaraditi oko 150 milijuna evra ukupno na obeštaćenjima, ali trenutno je situacija toliko delikatna da je hitno prvo naći 50 miliona evra kako bi se mogla zatvoriti finansijska konstrukcija oko dovođenja Roberta Levandovskog.

Katalonski Sport tvrdi da postoje tri igrača na kojima bi se mogao zaraditi novac u najskorijem roku. 

Foto: Reuters

Frenki De Jong (roze dres)

Frenki de Jong,Seržinjo Dest i Memfis Depaj. Katalonski medij je razradioscenaro za svakog od spomenutih igrača i pojasnio kako bi Barcelona mogla na njemu zaraditi.

Frenki De Jong je najvrjedniji

Holandski vezista je  najveći potencijal za prodaju jer gotovo da ne postoji klub u Evropi koji ga ne bihteo u svojim redovima, ali kao najrealnija opcija nameće se Mančester junajted kojeg će od leta voditi upravo De Jongov bivši trener iz Ajaksa, Erik Ten Hag.

Barselona je voljna pustiti De Jonga ali za obeštaćenje ne manje od  90 miliona  evra, a možda bi pristala i na nešto manju odštetu ako bi iznos bio isplaćen u što kraćem roku. Ćavi, trener katalonskog tima ga želi zadržati, ali ako dođe prava ponuda, predsednik Laporta će prihvatiti ponudu bez razmišljanja, tvrdi Sport.

Foto: AP/Photo

Seržinjo Dest

Dvojac bi morao otići u paketu.

Seržinjo Dest je drugi odfudbalera koji su traženi na tržištu. Barselona traži način da dovede Cezara Aspilikuetu i zadrži Danija Alveša, a planira i produžiti ugovor sa Serhijem Robertom te bi pozicija desnog beka bila popunjena. Za njega Barsa traži 20 milijuna eura.

Foto: Tanjug

Memfis Depaj i Pjer Emerik Abamejang

Treća opcija je Memfis Depaj  koji je s Barcelonom potpisao ugovor na samo dve godine pa je jasno da kataloncima preti mogućnost da ga izgubi besplatno ako ga ne prodaju ovog leta jer od zime ima pravo kao slobodan igrač pregovarati s drugim klubovima. Depaj trenutno vredi oko 45 miliona evra, a Barcelona bi ga pustila za 30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija