• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

07:01

OVO SU SASTAVI ZVEZDE I PARTIZANA ZA FINALE KUPA! Stanojević i Stanković oči u oči za trofej!

Starsportphoto

Fudbal

OVO SU SASTAVI ZVEZDE I PARTIZANA ZA FINALE KUPA! Stanojević i Stanković oči u oči za trofej!

Podeli vest

Finale Kupa Srbije u kojem će snage odmeriti dva najtrofejnija srpska kluba igra se od 18 časova na "Marakani"

Crvena zvezda je 33. put u istoriji postala šampion države, a Partizan je silno motivisan da "zaleči rane" i podigne makar jedan trofej u ovoj sezoni!

Foto: Starsportphoto

 

Vrlo je verovatno da će Crvena zvezda izgledati potpuno isto kao u aprilskom derbiju, koji je završen remijem (0:0). Slaboljub Srnić je tada bio Stankovićevo iznenađenje, a i te kako je opravdao poverenje trenera koji se juče ponovo obaveza na vernost Zvezdi! Delaće verovatno Srnić uz Sanoga, a u tom slučaju će se El Fardu Ben preseliti na klupu za rezerve. Gelor Kanga je nezamenjiv šraf Stankovićeve mašinerije, dok će iza Ohija svoje mesto zauzeti po običaju Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

Foto: Starsportphoto

 

 

Milan Gajić će igrati desnog beka, Kristijano Pićini je ponovo povređen, a štoperski tandem činiće Eraković i Dragović, dok će na levom beku biti nezamenjivi Milan Rodić.

Foto: Starsportphoto

 

Sa druge strane, kada je tim Partizana u pitanju, najrealnije je da meč neće početi roviti Bibars Natho. Njegov izostanak otvara prostor da na poziciju centralnog veziste dođe Miloš Jojić, a to se desilo na prethodnom derbiju, a Jojić je pružio tada dobru partiju! Saša Zdjelar i Marko Jevtović su izvesni u startnoj postavi, ali ukoluko bude tako, verovatno će pomeriti Jojića napred.

Foto: Starsportphoto

 

Ipak, na psolednjem meču je Stanojević koristio Lazara Markovića kao „lažnog“ špica, pa ostaje da se vidi za koju opciju će se sada odlučiti! Verovatno  će Nemanje Jović i Nikola Terzić biti rezerve, a u odbrani su sigurni Nemanja Miletić, Siniša Saničanin, a deluje da je Nemanja Stevanović definitivno istisnuo Aleksandra Popovića!

Dakle, očekivan Stanojevićev sastav je: Stevanović, Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Jevtovi, Marković, Jojić, Menig, Rikardo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija