• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

09:31

VAŽNA INFORMACIJA PRED FINALE KUPA SRBIJE! Doneta velika odluka, evo ko prenosi derbi!

Starsportphoto

Fudbal

VAŽNA INFORMACIJA PRED FINALE KUPA SRBIJE! Doneta velika odluka, evo ko prenosi derbi!

Podeli vest

Fudbaleri večitih rivala Crvene zvezde i Partizana boriće se u finalu Kupa Srbije, a utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 18 časova (TV Arena)

Prenos finala Kupa je na TV Arena Sport, ali kako prenosi Telegraf, cela Srbija će moći da gleda obračun večitih rivala za trofej Kupa, jer će TV prenos će biti i na RTS 1. Naravno, ostanite uz Infromer.rs, uz naš portal možete da pratite tekstualni prneos meča iz minuta u minu.

Crveno-beli su proteklog vikenda i osvojili titulu, a ovo će im biti prilika za drugu uzastopnu duplu krunu. Crvena zvezda brani trofej koji je osvojila prošle sezone na penale upravo protiv Partizana. I crno-beli imaju šansu da ipak sa trofejom završe sezonu

Ovo će biti četvrti okršaj najvećih srpskih klubova ove sezone, od toga čak treći u Ljutice Bogdana. Jednom su slavili crveno-beli, dva puta je bilo nerešeno, pa su u Partizanu rešeni da konačno pobede.

Foto: Starsportphoto

Novi okršaj rivala - Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković



- Srećni smo što ćemo predstavljati klub u spektaklu i što imamo šansu da dođemo do trofeja. Nije prijatno kada u dugoj borbi ostanete bez titule koja nam je bila glavni cilj, ali da se sad ne vraćam na to. Kup ne može da bude nikakva utešna nagrada, niti da spasava sezonu. Ne bih voleo da igrači u finale uđu sa negativnom agresijom. Ne moraju da pokažu inat, ljutnju ili bes, već ponos što nose i brane grb Partizana - jasan je Aleksandar Stanojević.

Ova generacija Zvezde mogla bi da postane tek druga u istoriji kluba koja je odbranila duplu krunu. Stanković nema dilemu da njegov tim ima snagu za to.

- Sezona jeste bila teška i iscrpljujuća, ali Zvezda te tera da budeš pravi i nemaš pravo na grešku. Igrači su umorni, ali njihov problem je što imaju ludog trenera, koji im ne da da odustanu. Čeka nas još jedna utakmica, specifična i odlučivaće detalji. Izaći ćemo u najjačem sastavu. Ispunili smo skoro sve ciljeve i finale Kupa nam dođe kao šlag na tortu. Idemo na pobedu i po trofej - ističe Dejan Stanković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija