• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

15:56

NISAM MOGAO DA SPAVAM OD BOLOVA, A DANAS IMAM NOVE LIGAMENTE I TITULU! Šokantna ispovest Zlatana Ibrahimovića!

Tanjug/AP

Fudbal

NISAM MOGAO DA SPAVAM OD BOLOVA, A DANAS IMAM NOVE LIGAMENTE I TITULU! Šokantna ispovest Zlatana Ibrahimovića!

Podeli vest

Golgeter Milana Zlatan Ibrahimović operisao je prednje ukrštene ligamente kolena

Milan je šampion Italije posle 11 duhih godina čekanja, a mnogi kao glavnog "krivca" za povratak Rosonera na staze stare slave vide Zlatana Ibrahimovića. Istina, povratak švedskog golgetera poklopio se sa početkom sjajne forme čete Stefana Piolija, a sve je krunisano ubedljivom pobedom nad Sasuolom i nakon toga proslavom Skudeta. 

Ipak, ove sezone Ibrahimović nije dao toliki doprinos u osvajanju titule pre svega zbog nagomilanih povreda. Šveđanin je posle proslave titule operisao prednje ukrštene ligamente kolena, a danas je putem društvenih mreža objavio šokantne detalje...

- Proteklih šest meseci igrao sam bez ligamenata u levom kolenu. Otok sam imao šest meseci, bio u stanju da treniram sa ekipom samo 10 puta u poslednjih šest meseci, primio sam više od 20 injekcija, svaki dan pio lekove protiv bolova. Šest meseci sam jedva spavao od bolova. Nikada nisam toliko patio na terenu i van njega. Nešto što je nemoguće učinio sam mogućim, u mislima sam imao samo jedan cilj, da saigrače i trenera učinim šampionima Italije, jer sam im dao obećanje. Danas imam nove ligamente i još jedan trofej - napisao je Ibrahimović. 

Napadač Milana će sada biti na pauzi oko osam meseci, pravo je pitanje da li će se uopšte vraćati fudbalu budući da će za teren biti spreman kada bude ušao u 42. godinu. Ipak, Ibrahimović je do sada mnogo puta pokazivao da su mu godina samo broj, te ne treba da nas začuti kada se Ibra vrati i ponovo počne da rešeta mreže. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15