• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

14:41

DUŠAN TADIĆ PRED LIGU NACIJA: Sve je bolje od kad je on stigao u reprezentaciju!

Starsportphoto

Fudbal

DUŠAN TADIĆ PRED LIGU NACIJA: Sve je bolje od kad je on stigao u reprezentaciju!

Podeli vest

Kapiten Orlova Dušan Tadić na konferenciji pričao imao samo lepe reči o saigraču Aleksandru Mitroviću i selektoru Draganu Stojkoviću

Selektor Dragan Stojković u glavi već ima sastav koji će izvesti na premijeri nove sezone Lige Nacija, a u njemu bi vrlo izvesno trebalo da se nađu kao udarne igle Srbije Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović.

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković i Dušan Tadić

Prvi je završio sezonu sa vrhunskim brojkama u Ajaksu, dok je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije postao najbolji strelac drugog ranga engleskog fudbala otkako on postoji.

Mnogo je golova Mitroviću poslednjih godina u dresu državnog tima isporučio upravo kapiten Tadić koji je uvodni deo konferencije pred meč sa Norvežanima posvetio upravo napadaču Fulama.

- On postiže toliko golova za nas. Najbolji je strelac državnog tima, nadam se da će pronaći top klub jer je pokazao i jer verujem da to zaslužuje - počeo je Tadić.

Foto: Starsportphoto

Dušan Tadić

Podsetili su novinari Tadića na pobedu nad Norveškom 2020. godine u baražu za Evropsko prvenstvo. -Bili smo bolji 2020. u Oslu, ali su njihovi igrači, kao i naši, porasli u te dve godine. Ovo je neka nova Srbija i sa pravom očekujemo neka bolja izdanja i još lepšu igru. Slažem se sa misterom da je kompliment što nas vide na prvom mestu, ali svako tu ima kvalitet i vreba svoju šansu - kaže kapiten reprezentacije Srbije.

Kapiten je sa trakom oko ruke predvodio ekipu i u prethodna dva izdanja Lige nacija i svestan je koliko se toga u taboru Orlova promenilo u poslednje dve godine.

Foto: Starsportphoto

Dušan Tadić

- Sve je drugačije. Otkada je mister došao sve je krenulo na bolje i nikada pre nisam video momke da tako srećni i zadovoljni dolaze na okupljanja. Ponosni su što nose dres sa državnim grbom. To je zasluga Mistera i stručnog štaba. Ostvarili smo veliki uspeh plasmanom na SP i sada samo treba da potvrđujemo kvalitet. Nove utakmice, nova dokazivanja. Da pokažemo da smo dobra grupa igrača - zaključio je fudbaler Ajaksa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija