• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

13:33

SMEJE MU SE CEO SVET! Evo koga je Hrvat prevog pozvao po dolasku u London!

Fudbal

SMEJE MU SE CEO SVET! Evo koga je Hrvat prevog pozvao po dolasku u London!

Podeli vest

Ivan Perišić glavna tema u Londonu

Prošao je kroz mlađe kategorije Hajduka iz Splita, seniorski fudbal je upoznao u Francuskoj i Belgiji, a planetarno je postao poznat dok je igrao u Nemačkoj.

Sada je Perišić postao najplaćeniji hrvatski fudbaler ako je verovati medijima u Velikoj Britaniji.

Fudbaler koji igra na poziciji levog krila je stigao u Totenhem kao slobodan igrač, a potpisao je dvogodišnji ugovor po kojem će godišnje zaraditi čak 10.500.000 evra, što je više od plata Luke Modrića (Real Madrid, 9.500.000 evra), Matea Kovačića (Čelsi, 9.000.000) i Marcela Brozovića (Inter, 6.000.000).

Ivan Perišić je na predstavljanju u novom klubu oduševio sve, pošto je prva stvar po izlasku na teren na kojem će igrati bilo pozivanje bake.

 

 

- Evo ti baba stadion, vidiš? Ajde, ljubi sve, moram ići - rekao je Perišić nako čega se ekipa koja je bila prisutna nasmejala.

Perišić je od 2015. godine igrao u Interu uz pozajmicu Bajernu iz Minhena u sezoni 2019. do 2020. godine. Bio je jedan od najvažnijih fudbalera nekadašnjeg šampiona Italije ali uprkos tome, u Milanu su previše razmišljali, i Totenhem je iskoristio svoju šansu. Igrali su na kartu Antonija Kontea, bivšeg trenera "neroazura"

Nisu želeli odmah da ispune finansijske zahteve fudbalera koji je tražio povišicu sa 4.000.000 na 6.000.000 evra. Totenhem se uključio sa daleko boljom ponudom, pa je njegova odluka bila laka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija