• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2022

06:43

STOJKOVIĆ NEĆE DA ĆUTI: Zaslužujemo veću podršku! Tu smo da se borimo, žrtvujemo....

Starsportphoto©

Fudbal

STOJKOVIĆ NEĆE DA ĆUTI: Zaslužujemo veću podršku! Tu smo da se borimo, žrtvujemo....

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije iskupila se za slabo izdanje protiv Norveške, pobedila je Sloveniju u Ligi nacija (4:1)

Želeli su Orlovi da se što pre zaboravi poraz u minulom meču i uspeli.  Aleksandar Mitrović, Sergej Miliković-Savić I Luka Jović su glavama osigurali Orlovima prvi trijumf u Ligi nacija, dok je tačku stavio Nemanja Radonjić nogom.

Međutim, opet su navijači razočarali, a seleltor Dragan Stojković neće više da ćuti na pitanje da li reprezentacija zaslužuje veću podršku.

- Moj odgovor je potvrdan, da, zaslužuju veću podršku svakako. Večeras je bilo bolje nego prošli put. Ponoviću, mi smo tu da se borimo, žrtvujemo, a ljudi će da procene da li će da dolaze. Reprezentacija nije klub, očekujemo, ali ne možemo da odlučujemo o tome - poručio je Stojković.

Foto: Tanjug/AP

 

Piksi je krenuo meč sa velikim brojem novih imena u postavi u odnosu na meč sa Norvežanima.

- Hteo sam svih 11 da promenim, ali verovatno biste me proglasili ludim, to su neke varijante o kojima smo odlučivali. Mislim da ne grešim oko izbora tima, važno je dati minutažu igračima koji su manje igrali, ja nemam tu dilemu. Ne vidim nikakav problem sa tim, važno je za njih da dobiju na samopouzdanju. Menjaćemo maksimalno, kalendar je takav, ne možete ni da zamislite koliko je teško. Danas su mi u poluvremenu dvojica ili trojica tražila izmenu - izneo je selektor na videlo ono što je zapravo najveća briga svih u ovakvom ritmu mečeva, ogroman napor za igrače.


Srbiju čekaju još dve utakmice, Švedska u četvrtak i opet  Slovenija, u nedelju za kraj ovog ciklusa.

- Dva veoma teška gostovanja, moramo da tražimo šansu zbog propuštenog protiv Norveške. Nećemo se braniti sigurno, forsiraćemo fudbal kakav želimo i mi i fudbal, ne znam kakav će biti rezultat. Slovenija će tražiti revanš, ali na nama je da odgovorimo na pravi način. Ali treba videti i stanje igrača, dobili su slobodan dan sutra, ne želim da ih gledam sutra, a ni oni mene. Zaslužili su da malo odahnu i da promene ambijent.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 1 godinu

Napravite stadion u Nisu,Leskovcu,Vranju,,pa da vidite dal ce biti prazan

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija