• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2022

07:57

NEVEROVATNA SCENA! Japanac peva "Bože pravde" iz sveg glasa, a Mašović ćuti! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

NEVEROVATNA SCENA! Japanac peva "Bože pravde" iz sveg glasa, a Mašović ćuti! (VIDEO)

Podeli vest

Navijačima Srbije nije promaklo da su skoro svi igrači i članovi stručnog štaba fudbalske reprzenetacije protiv Slovenije (4:1) pevali "Bože pravde" sem debitanta Erhana Mašovića

Nije navijačima promaklo da i je član stručnog štaba iz Japana, Kacuhito Kinoši, pevao himnu iz sveg glasa sa i to velikim ponosom.

S drige strane, svi naši fudbaleri i  članovi stručnog štaba pevali su himnu "Bože Pravde", svi - sem jednog - Erhan Mašović. Novajlija je stajao mirno između saigrača ne otvarajući usta kod nacionalne himne naše zemlje.

Na Tviteru je već pokrenuta rasprava oko toga zbog čega Mašović nije kao i svi ostali pevao himnu, a nema sumnje da će ovo biti tema među navijačima i narednih dana. Mašović je inače rođen 1998. godine u Novom Pazaru, a trenutno nastupa u nemačkoj Bundesligi za tim Bohuma.

Pogledajte! 

 

 

 

Fudbalska reprezentacija Srbije na stadionu "Rajko Mitić" deklasirala je Sloveniju sa 4:1 u drugom kolu Lige nacije, posle poraza od Norveške (1:0) pre nekoliko dana. 

Opet su se navijači obrukali, ponovo je na stadionu bilo oko 10.000! Sramota, momci su se plasirali na Svetsko prvenstvo, bore se od prvog do poslednjeg minuta a o tome je pričao i selektor Dragan Stojković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 1 godinu

Sasvim razložno pitanje, videćemo šta će selektor odlučiti.

Žeki

pre 1 godinu

Svi koji ne pevaju himnu nemaju šta da traže u reprezentaciji Srbije. Koji će nam krasni Mašović, kada imamo Erakovića. Mogao je da pozove Kataija, bolje jedan kvalitetan u sredini, nego poturica i janjičar u odbrani.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija