• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2022

09:12 >> 23:12

TRANSFERI (9. JUN): Zvezdina želja traži Feneru 2.000.000 evra, Nemci kradu Srbina Laciju...

Fudbal

TRANSFERI (9. JUN): Zvezdina želja traži Feneru 2.000.000 evra, Nemci kradu Srbina Laciju...

Podeli vest

Počeo je letnji prelazni rok, a uz Informer.rs možete da pratite najnovije vesti, zanimljivosti, spekulacije...

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci. Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, posebno Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

23:11 - Šampion Turske Trabzon poslao je zvaničnu ponudu za krilnog fudbalera Aston Vile Trezegea.

22:51 - Iskusni čuvar mreže Filip Kljajić potpisao je ugovor sa Novim Pazarom i tako se vratio u Superligu Srbije!

20:47 - Rade u Hetafeu uveliko na jačanju tima za narednu sezonu. Posle Kristijana Portua, klub iz predgrađa Madrida je blizu dogovora sa golmanom Alavesa Fernandom Pašekom, a intenzivo radi i na dovođenju Marijana Dijaza iz komšijskog Reala.

20:45 - Joakim Lev mogao bi posle 18 godina da se vrati klupskom fudbalu. Bild piše da je selektor nemačke jedna od opcija za trenera Pari Sen Žermena.

20:05 - Alvaro Odriozola se posle pozajmice vratio u Real i Fiorentina će morati da pronađe novo rešenje na desnom boku. Ideja čelnika kluba iz Firence je Leo Duboa, kapiten Liona.

20:03 - Bliži se rastanak Josipa Iličića i Atalante. Slovenački fudbaler je zarad veće minutaže odlučio da napusti Boginju provincije

18:02 - Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je novi golman tog kluba Andrija Кatić koji je potpisao trogodišnji ugovor.

17:18 - Vezisti koji je prošle sezone postigao čak dva gola sa centra igrališta ističe ugovor sa Bohumom. Pre tri dana se pojavila informacija da Miloša Pantovića želi Gent, ali nije isključeno ni da će ostati u Bundesligi jer bi u svojim redovima voleo da ga vidi i berlinski Union.

Foto: Reuters

Miloš Pantović

17:17 - Predstavnici Mančester Junajteda će se sastati za Žoržom Mendešom, agentom Darvina Nunjeza. Biće to poslednji trzaj Crvenih Đavola i pokušaj da pokvare planove Liverpulu. Ali šanse da će im plan uspeti su minimalne.

15:55 - Prema pisanju uglednog bristanskog Atletika, Darvin Nunjez je dogovrio lične uslove sa Liverpulom, ali vicešampion Engleske još nije ubedio Benfiku.

15:54 - Otkupiće Milan Alesandra Florencija od Rome po ceni nižoj od ugovorene. Prvobitno je trebalo da plati 4.500.000 evra, ali šamopion Italije iskeširaće Vučici između 2.500.000 i 3.000.000.

14.35 - Golman Loris Karijus napušta Liverpul pa navijači mogu da odahnu. Brojnim kiksevima, posebno u finalu Lige šampiona 2018. godine protiv Reala pogurao je Madriđane dođu do trofeja pre "crvenih".  Igrao je na pozajmicama u Union Berlinu i Bešiktašu gde se takođe nije proslavio. Pitanje je da li će uspeti da nađe angažman na visokom nivou jer je poznato da ga većina ne želi zbog minulih radova.

Foto: reuters

Loris Karijus

14.31 - Velika želja Crvene zvezde Artjom Dzjuba odleteo u Istanbul gde pregovara sa turskim Fenerbahčeom. Traži platu od 2.000.000 evra, prenosu turski mediji.

 

Foto: reuters

Artjom Dzjuba

14.05 - Italijanski mediji su pisali o interesocanju Lacija za vezistu Verone, Ivana Ilića, kojeg Maurisijo Sari vidi kado dobru zamenu za Sergeja Miliković-Savića koji bi ovoga leta mogao da napusti "Olimpiko". Navodno su za Ilića spremili ponudu od 20.000.000 evra, ali su u trci za mladim Srbinom sada dobili konkurenciju. Kako prenosi italijanska "Republika" u trku sa "nebeskoplavima" umešala se Borusija iz Dortmunda, pa će rimski klub morati da poboljša svoju ponudu. Pomenuti list prenosti da bi uz novac, put "Bentegodija" mogao da krene i špansko krilo Raul Moro.

14.03 - Prvo pojačanje Zmajeva u letnjam prelaznom roku je japanski vezista Arihiro Sentoku, koji je u proteklih pet sezona nastupao u Crnoj Gori. 

13.56 - Posle Ivana Perišića, Totenhem je završio i drugo pojačanje za narednu sezonu. Engleski golman Frejzer Forster novi je čuvar mreže "Pevaca"! Totenhem je i zvanično potvrdio dolazak, sada već bivšeg fudbalera Sautemptona, koji u London dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa "Svecima".

13.15 - Rahim Sterling ovog leta će verovatno napustiti Mančester siti koji ne želi da ga narednog leta izgubi bez obeštećenja. Britanski Telegraf tvrdi da bi karijeru mogao da nastavi u Čelsiju. 

Foto: Tanjug

Rahim Sterlign napušta Mančester siti

13.13 - Pored Roberta Levandovskog Bajern bi mogao da ostane i bez Čupa-Motinga, koji ima bogatu ponudu iz Katara.

12.45 - Navodno je dosadašnji trener Dandi junejteda Tam Korts blizu preuzimanja Rijeke.  Ovaj perspektivni škotski trener bio je isporprosečan fudbaler, a kada je završio sa aktivnim igranjem preuzeo je poluprofesionalni Kelti Harts i doveo ih u treću ligu. Posle odličnih pet sezona uzeo je Dandi i sa ovim klubom došao do četvrtog mesta u ligi i izborio Dandi Junajtedu mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

12.02 - Barselona je počela pregovore sa Las Palmasom, a tema je talentovani ofanzivni vezista Alberto Moleiro koji ima samo 18 godina.

11.53 Čelnici Zvezde su pokušali da vrate Nemanju Radonjića, ali je Marsej tražio dva  miliona evra uz visoke procente kada je reč o daljoj prodaji (40 posto), prenosi Mozzartsport.

11.45 - Đenaro Gatuzo, danas je i zvanično promovisan u novog trenera Valensije, sa kojom je potpisao ugovor do juna 2024. godine. Tako se Gatuzo ponovo vratio poslu posle godinu dana pauze, pošto od raskida ugovora sa Naplijem maja 2021. godine nije imao angažman.

 

 

11.00 - Rastali su se Divok Origi i Liverpul.Klub sa Enfilda je to zvanično potvrdio na svom twitter profilu. Origi bi uskoro trebalo da potpiše za Milan.

 

 

10.43- Aleksandre Lakazet je potpisao trogodišnji ugovor sa Valensijom.
- Povratak u Lion je bio izvestan. I bez plasmana u Evropu klub je ambiciozan. Napredovao sam u igri i kao lider te mi je želja da pomognem timu. Trener će odlučiti ko će biti kapiten, ali mi ne treba traka da bih preuzeo odgovornost, govorio u svlačionici i pomogao svom timu -  rekao je Lakazet na promociji.

10.09 - Fudbaler Barselone Frenki de Jong blizu je  transfera u Mančester junajted. Pregovori između "crvenih đavola" i holandskog reprezentativca idu u dobrom smeru, a Barsa će pustiti svog vezistu za oko 75 miliona evra. Mančester junajted paralelno radi na dovođenju još jednog centralnog veznog, sa kojim bi 25-godišnjak bio uparen. Kako javlja "Skaj Sports", Erik ten Hag želi da u Junajted dovede fudbalera PSV Ajndhovena Ibrahima Sangarea.

10.00 - Bolje vesti navijači Liverpula nisu mogli da dobiju. Darvin Nunjez želi ovog leta da se preseli na "Enfild". Jedan od najpoželjnijih mladih napadača današnjice već je razgovarao sa Jirgenom Klopom. Benfika traži 100.000.000.

Foto: reuters

Darvin Nunjez hoće u Liverpul

09.44 - Mančester junated nema nameru da proda Markusa Rašforda ovog leta. Uskoro će napustiti klub brojni fudbaleri, ali Rašford može da bude miran, jer čelnici kluba računa ja njega tokom naredne sezone. 

09.14 - Anhel Di Maria je odbio ponudu Juventusa i čeka rasplet situacije u Barseloni. Juventus mu je ponudio ugovor na dve godine i šest miliona po sezoni, znači zaradu od 12 miliona do leta 2024. godine, ali je Di Marija odbio jer čeka Barselonu. Katalonci mu nudi manju platu, jer se nalazi u ogromnim finansijskim problemima i Di Marija bi morao da prihvati samo dva miliona evra do narednog leta ako hoće na "Kamp nou".

Foto: Tanjug/AP

Anhel di MArija

09.13 - Agent argentinskog fudbalera Paula Dibale, Horhe Antun sastao se sa upravom "neroazura" u klupskim prostorijama. Posle sastanka, Inter je poslao Dibali prvu zvaničnu ponudu. "Neroazuri" nude Argentincu platu od šest miliona evra i bonuse po sezoni. Izvori iz Italije govore da je napravljen ozbiljan pomak u razgovorima.

09.11 - Pratite uz Informer.rs uživo dešavanja tokom letnjeg prelaznog roka! OVDE možete da se podsetite šta se dešavalo tokom utorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija