• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

08:21

VOJVODINA SE NE ŠALI - "BOMBASTIČNO" pojačanje stiže na Karađorđe! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

VOJVODINA SE NE ŠALI - "BOMBASTIČNO" pojačanje stiže na Karađorđe! (VIDEO)

Podeli vest

Senegalski internacionalac Iv Baraje novi je fudbaler Vojvodine

Najavila je Vojvodina velike stvari tokom ovog leta, a dolazak novog predsednika kluba Dragoljuba Zbijića okrenuo je vetrove iznad Karađorđa! Rukovostvo novosadskog velikana odmah je krenulo "jako", angažovani su Milan Rastavac i Marko Jovanović, dok je na prvoj konferenciji najavljen ozbiljan remont igračkog kadra

Pričalo se o inostranim pojačanjima, ali malo ko je mogao da očekuje ovakvu "bombu" u Novom Sadu. Naime, po saznanjima "Mozzartsporta" boje Vojvodine će u narednoj sezoni braniti iskusni senegalski internacionalac Iv Baraje. Lale su dobile bitku za njegov potpis i to ni manje ni više nego protiv grčkog AEK-a! 

Baraje će na Karađorđe stići kao slobodan igrač budući da mu je ugovor sa Belenensešom istekao. On je među Portugalce stigao krajem februara, sa dva gola i dve asistencije pokušao klubu da sačuva status u Primeiri, ali ni to nije bilo dovoljno. Senegalac nije bio voljan da igra drugoligaški fudbal te je njihova saradnja prekinuta. 

Brzonogi ofanzivac se najbolje snalazi na krilnim pozicijama. Najbolje momente u karijeri imao je Parmi. Za italijanskog velikana igrao je pet sezone, a za to vreme postigao je 32 i namestio 16 golova. Na Apeninima je igrao još za Lumezane i Padovu, bio je u mlađim kategorijama Udinezea, deo karijere proveo u Kjevu iz Verone, da bi po odlasku iz Parme igrao za Žil Visente.

Podsećamo, Iv Baraje nije prvo, a ni poslednje pojačanje Vojvodine. Pre njega je na Karađorđe stigao Radomir MIlosavljević iz lučanske Mladosti, sa pozajmice je vraćen Milan Vidakov koji je bio najbolji strelac Prve lige Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija