• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2022

09:14 >> 21:21

TRANSFERI (12. JUN)! Srbi u centru pažnje - Rim čeka Matića, Kostić odbio Nemce!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (12. JUN)! Srbi u centru pažnje - Rim čeka Matića, Kostić odbio Nemce!

Podeli vest

Uz Informer.rs uživo pratite dešavanja sa letnje transfer pijace

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci. Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, posebno Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

Ostanite uz naš blog i pratite najaktuelnija dešavanja u Evropi i svetu!

23:17 - Supertalentovani golman Čikaga Gabrijel Slonina već nedeljama je povezivan sa Real Madridom, ali kako sada stvari stoje američki reprezentativac će karijeru nastaviti u Čelsiju. Šuška se da bi klub iz MLS lige mogao da dobije i 10.000.000 evra obeštećenja! 

22:50 - As Napolija Pjotr Zijelinski demantovao je glasine da će tokom leta napustiti Napulj! Poljak ističe da je srećan u klubu, te da nema nameru da odlazi! 

21:20 - Brat i agent Marka Arnautovića ističu da je Austrijanac na meti Juventusa i dodaju kako bi njegov dolazak bio idealan za napredak Dušana Vlahovića!

20:31 - Vladimir Ivić vratio se na klupu Makabi Tel Aviva. Srpski trener je sa Izraelcima potpisao dvogodišnju saradnju. 

19:20 - Iskusni napadač Frančesko Kaputo (34) blizu je prelaska u Lacio. Klub za koji sa uspehom nastupa srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić spreman je da izdvoji svega 2.000.000 evra za transfer popularnog "Čiča", koji bi bio dostojna zamena kapitenu Ćiru Imobileu.

 

 

18:45 - Najbolji igrač Verone Antonio Barak nalazi se pred odlaskom iz "grada Romea i Julije". Napoli je voljan da angažuje Alžirca, ali se u trku uključila i Sampdorija.

 

 

18:00 - Legenda italijanskog fudbala Fabio Kanavaro želja je turskog Galatasaraja. Sjajni stručnjak je posle dugogodišnjeg rada Gvanžuu, jedno vreme vodio i nacionalni tim Kine, a sada ga na klupi želi turski velikan.

Inače, Kanavaro na stolu već ima i ponudu reprezentacije Poljske, koja želi Italijana na selektorskoj klupi.

 

 

17:30 - Filip Kostić će naredne sezone igrati u novom klubu! Reprezentativac Srbije odbio je da produži ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta, što je širom otvorilo vrata Juventusu da krene u napad na člana Orlova, koga već duže vreme želi u svojim redovima.

17:22 - Napoli se i dalje cenjka sa Brajtonom oko dovođenja Lea Ostigarda. Premijerligaš ne odustaje od 10.000.000 evra, od kojih traži 6.000.000 fiksno i ostalo kroz bonuse, dok prvi čovek tima pod Vezuvom de Laurentis nudi samo 3.000.000 odmah.

17:00 - Bivši napadač Partizana Umar Sadik neće menjati sredinu ovog leta. Uprkos brojnim ponudama koje je Almerija dobila za ubojitog golgetera, Nigerijac je odlučio da ostane na jugu Španije. Opšitnije OVDE.

16:40 - Brentford je izneo poslednju ponudu pred kapitena danske reprezentacije Kristijana Eriksena.

Sjajni vezista dobio je veću platu od dosadašnje koju je primao, ali nije još doneo odluku o nastavku saradnje, jer na stolu ima pregršt ponuda klubova iz Premijer lige, ali i "lige petice".

16:00 - Sidi Sane, mlađi brat mnogo poznatijeg fudbalera Bajerna Leroja Sanea, produžio je ugovor sa Šalkeom na još dve godine. Tako će u klubu iz Gelzerkirhena ostati do 2024.

15:30 - Defanzivac Crvene zvezde Milan Gajić nastaviće karijeru u Moskvi. Bivši igrač francuskog Bordoa postigao je dogovor oko prelaska u CSKA.

 

 

15:00 - Turski prvoligaš Karagumruk i zvanično je predstavio Andreu Pirla za novog trenera.

Legenda italijanskog fudbala će, posle rada u Juventusu, započeti novo poglavlje u trenerskoj karijeri na klupi ovog kluba.

 

 

14.40- Za Granta Džaku pored Rome interesovanje je pokazao Bajer Leverkuzen koji želi da napravi iskorak u Ligi šampiona naredne sezone.

14.35 - Geret Bejl je navodno ponuđen Romi. Bejl je već sarađivao sa Murinjom dok je bio na pozajmici u Totenhemu tokom 2020. i 2021. godine.

14.05 - Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić izjavio je da očekuje da poljski napadač Robert Levandovski i naredne sezone igra za minhenski klub, prenose nemački mediji. Levadovski ima ugovor sa Bajernom do juna 2023. godine, ali je više puta izjavio da je "njegova era u nemačkom klubu završena".

13.55 - Borusija Dortmund zainteresovana je za Diona Drena Belja (20), mladog Hrvata iz Osijeka.

13. 23Brazilski napadač iz redova Evertona nalazi se na spisku želja Antonija Kontea, kao moguće pojačanje ofanzivne linije Totenhema, prenosi "Atletik". Pomenuti izvor navodi da "karamele" za Rišarlisona zahtevaju sumu od 60.000.000 evra, ali je malo verovatno da će izvući tu sumu novca.

12.56 - Filip Kostić odbio je ponudu Ajntrahta za nastavak saradnje. Spekuliše da bi Nemci mogli da puste Srbina u Torino za oko 15.000.000 evra. Posle ovog poteza srpskog reprezentativca čini se da nisu samo spekulicaije u potanju...

12.55 - Nemanja Matić u ponedeljak stiže u Rim na lekarske preglede i potpis ugovora sa Romom, upravo javlja Di Marcio. Matić će godišnje zarađivati 3.500.000 evra neto, a sa bonusima bi brojka mogla da naraste na 4.200.000. 

Foto: reuters

Nemanja Matić uskoro u dresu Rome

12.21 - Senegalski internacionalac Iv Baraje (29) novi je fudbaler Vojvodine! On dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa portugalskim Belenensešom, a sa novosadskim superligašem potpisao je dvogodišnji ugovor.

11.55Dosadašnji fudbaler Benfike Darvin Nunjez potpisaće šestogodišnji ugovor sa Liverpulom. Engleski klub bi za transfer urugvajskog reprezentativca mogao da izdvoji čak 100 miliona evra, prenose britanski mediji. Liverpul će za 23. godišnjeg Nunjeza platiti obeštećenje Benfici 80 miliona evra, a kroz bonuse u narednih šest godina portugalski klub bi ukupno mogao da dobije još 20 miliona evra.

11.30 - Marko Marin je novi šef skauting službe Crvene zvezde, a na Marakanu je doveo prva pojačanja. Vratio je u Zvezdu Nikolu Leposavića, koji je sa Nemanjom Milinčićem bio zadužen za analitiku kod Vladana Milojevića, prenosi Mozzartsport. Sada će imati drugačiju ulogu. Leposavić će pomagati Marinu u traganju igračima, a skauting sektoru pridužiće se i Boris Savić, igrao u Zvezdinim mlađim kategorijama, a kao trener radio u Bosni i Hercegovini, i Marko Ljuboja.

Foto: printscreen

Marko Marin ne gubi vreme

11.00 - Francuski vezista Pol Pogba blizu je potpisa za Juventus, javlja Fabricio Romano. Nakon odlaska iz Junajteda u igri je bio Real Madrid, ali su se opredelili za mlađeg Orilijena Čuamenija, dok se poslednjih dana često spominjao Pari Sen Žermen. Međutim, sve je sigurnije da će Pogba da se vrati u Torino. Pregovori su u toku povodom četvorogodišnjeg ugovora vrednog 8.000.000 evra po sezoni.

10.25 - Bajern se nada da će Robert Levandovski ostati u klubu, ali Poljak na sve načine pokušava da pronađe novi klub. Pored Barselone i PSĐ-a, pojavila se nova informacija. Kataonci po svemu sudeći neće moći da plate Levandovskog jer Nemci ponudu od 32.000.000 definitivno neprihvataju. PSŽ-u novac nije problem, napadača sad navodno želi i  Mančester junajted! Čelnici engleskog kluba pomno prate situaciju i žele da profitiraju na problemima Katalonaca.

Foto: Reuters

Robert Levandovski

10.15 - Rajo Valjekano će morat da palti Almeriji 1.7 miliona evra ako želi da zadrži Nikolu Maraša. Nekadašnji igrač Rada je poslednjih godionu dana proveo na pozajmici na Raju,

 

09.53 - Darvin Nunjez  je pred potpisom i biće promovisan u novo pojačane Liverpula, koji želi i defanzivca škotskog Aberdina Kelvina Remzija. S njim je već postignut dogovor,  Remzi igra na bekovskoj poziciji i trebalo bi da predstavlja alternativu za Trenta Aleksander-Arnolda. Aberdin traži  10 miliona funti, što nije problem za Liverpul, ali pokušaće da spuste cenu. 

09.52 - Uprave Totenhema i Ajaksa pokušavaju da se dogovore oko transfera Stivena Bergvajna.Ali,  Ajaksova ponuda nikako ne zadovoljava engleski klub koji zahteva barem 30.000.000 funti. Ajaks, navodno, nije ponudio ni blizu toliko što je pobesnelo čelnike Totenhema i pregovori bi mogli da propadnu.

09.16 - Inter je poslao novu ponudu Dibali, 6.500.000 evra umesto ranije ponuđenh 6.000.000, plus bonusi. Argetninac bi tako bio među najplaćenijim igračima "noroazura"!

Foto: Reuters

 

09.15 - L'Ekip prenosi da francuski prvak PSŽ želi Roberta Levandovskog kao brzo rešenje u napadu ,da bi Poljak formirao strašan trio sa Mbapeom i Mesijem. To bi značilo manju minutažu za Nejmara koga bi se klub oslobodio ali problem je njegova plata, čak i da je smanji, u slučaju da stigne neka velika ponuda što je malo verovatno, zainteresovanih nema.

09.15 - Dobro nam došli, ostanite i danas uz naš portal Informer.rs i saznajte najnovija dešavanja na letnoj transfer pijaci, spekulacije, tračeve... OVDE možete da se podsetite šta je bilo tokom jučerašnjeg dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija