• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

07:32

TRANSFERI (11.JUN)  Real Madrid doveo "vunderkinda" za ogromnu sumu, engleski velikan se interesuje za Milenkovića

Fudbal

TRANSFERI (11.JUN) Real Madrid doveo "vunderkinda" za ogromnu sumu, engleski velikan se interesuje za Milenkovića

Podeli vest

Uživo pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

Portal Informer.rs tradicionalno će tokom letnjeg prelaznog roka imati blog posvećen fudbalskoj pijaci. Fokus je na srpskim klubovima i fudbalerima, ali će te uz nas moći da pratite i sve što se desilo tokom dana u Evropi i svetu!

22.00 - TRKA JOŠ TRAJE

Milan još digao ruke od mladig štopera Lila Svena Botmana. Predstavnicima holandskog internacionalca rečeno je da će tokom iduće nedelje na adresu francuskog kluba otići pojačana, poslednja ponuda Rosonera. Izvesno je da Milan neće izjednačiti ponudu Njukasla (40.000.000), ali Italijani se uzdaju u moć volje igrača koji forsira prelazak na San Siro.

21.28 - NJUNJEZ SE ČUVA!

Mladi napadač David Njunjez nije u kombinaciji za večerašnji susret Urugvaja i Paname. Nunjez ne želi da reskira povredu pred lekarske preglede koje treba da obavi uoči transfera u Liverpul...

20.40 - ARSENAL ŽELI GABRIJELA ŽEZUSA

 Rudi Galeti tvrdi da pregovori Arsenala sa Mančester Sitijem oko Gabrijela Žezusa idu u dobrom smeru. Ipak, i dalje postoji određena razlika između onoga što jedni nude, a drugi potražuju.

 

 

20.20 - MIRALEM PJANIĆ IDE U MARSEJ?

Olimpik je zainteresovan za usluge reprezentativca Bosne i Hercegovine i još uvek aktuelnog igrača Barselone.

Pitanje je koliko će katalonski gigant tražiti novca za njegov transfer

19.43 - Nova transfer bomba preti da se aktivira u Evropi. Posle najava da će Robert Levandovski napustiti Bajern, najozbiljniji kupac bila je Barselona.

Kažemo bila, jer se situacija u međuvremenu promenila, pa čelnici šampiona Bundeslige pokušavaju da zadrže Poljaka.

 

 

Ipak, male su šanse da se to desi, pa se u trku uključio Pari sen Žermen. Naime, Sveci su spremni da plate Levu 45.000.000 evra, dok Barsa nema mogućnost da pruži više od 32 miliona evropskih novčanica.

Au, kakav bi to kvartet napadača bio na Parku prinčeva, ako do ovog transfera dođe: Mbape, Mesi, Nejmar, Levandovski!

18:55 - Dok čeka odgovor Sergeja Milinković-Savića, Arsenal je završio novi transfer. Novi član Tobdžija uskoro će postati 19-godišnji napadač Sao Paula Markinjos.

Ceo posao klub iz Londona koštao je 3.500.000 evra, koliko će uprava Arsenala platiti za prelazak Markinjosa na Emirejts.

18:21 - Nekadašnji fudbaler Vest Hema Matijas Fanimo potpisao je ugovor sa Slaven Belupom. Bivši mladi reprezentativac Engleske u Koprivnicu stiže iz premijerligaša BiH Sarajeva, gde je igrao dok ovaj klub nije raskinuo saradnju sa njim.

17:09 - Partizan je krenuo u novi napad na Žilijena Ngoja. Fudbaler belgijskog Eupena nalazio se prošle sezone na vratima Humske, čak je i dogovor bio na vidiku, međutim, menadžer fudbalera je odlučio da Belgijanac nastavi karijeru u domovini.

Ipak, sada se, osim crno-belih, za njega interesuju poljska Legija, turske ekipe Kasimpaša i Adana, kao i nemački velikani Šalke, Verder i Hamburg.

 

 

Jedina prednost srpskog vicešampiona, u odnosu na konkurenciju, je ta što će za razliku od svih pomenutih klubova igrati Evropu naredne sezone.

16.34 - NEMAČKI GOLMAN USKORO SAIGRAČ ALEKSANDRA MITROVIĆA

Glavni novinar Atletika Dejvid Ornštajn tvrdi da je golman Arsenala Bernand Leno na meti novog  učesnika Premijer lige Fulama

Nemac ima još godinu dana ugovora sa Arsenalom i navodno on želi da ga odradi do kraja, ali ipak trenutno nije u prvom planu.

15:35 - Australijski internacionalac i heroj Seltikovih navijača Tom Rogić na radaru je ambicioznog indonezijskog kluba Persidže iz Džakarte. Rogić se oprostio od kluba odmah po završetku sezone i sada je u potrazi za novim angažmanom.

15:25 - Mediji sa Iberijskog poluostrva javljaju da bi Uroš Račić mogao da bude među sigurnijim fudbalerima u Valensiji novog trenera Đenara Gatuza. Srpski reprezentativac prošao je tešku sezonu kod Hosea Bordalasa, a navodno Rino želi da mu pruži šansu da se dokaže i računa na njega.

15:10 Roma raširenih ruku dočekuje Nemanju Matića. Srpski vezista stiže u Rim već u prvim danima naredne sedmice, tačnije ponedeljak ili najkasnije utorak kako bi obavio lekarske preglede i zatim potpisao ugovor sa Vučicom.

Foto: reuters

Nemanja Matić, uskoro i zvanično igrač Rome

15:07 - Novi problemi u Napulju. Posle Fabijana Ruiza i Kalidua Kulibalija postoji opasnost da ode i David Ospina. Pregovori oko novog ugovora su se rastegli i nikako da se umanji distanca od milion evra između onoga što iskusni golman traži (3.000.000 evra) i onoga što klub predlaže. 

15:05 - Evo potencijalne transfer bombe – Ričarlison je sve bliži prelasku u Totenhem! Pominje se da bi obeštećenje moglo da iznosi 60.000.000 evra!

Foto: Reuters

Rišarlison na duelu protiv Vest Hema

15:03 - Ipak ništa od dolaska Marija Balotelija u Moncu. To je potvrdio Paolo Berluskoni, mlađi brat nekadašnjeg italijanskog premijera Silvija, u razgovoru za lokalne medije.

15:01 - Juventus i Atletiko Madrid su sve dalje od dogovora za konačni transfer Alvara Morate. Razgovori ne napreduju još od prve nedelje kada su se dve strane našle za pregovaračkim stolom, dok Španac i dalje čeka rasplet.

14:50 - Sergej Milinković Savić blizu Arsenala. Kamen spoticanja je 15.000.000 evra. "Tobdžije" nude 50 miliona evra, a Lotito traži 65.000.000 evra!

14:35 - Još nema ništa povodom dogovora Bajerna i Liverpula za transfer Sadija Manea. Dva kluba imaju određenu distancu u finansijskom pogledu, ali će se transfer desiti izvesno. Bild piše da su Mane i Nagelsman imali telefonski poziv u kojem su razgovarali o potencijalnoj saradnji

14:30 - Generalni direktor Sevilje Hoze Marija Kruz govorio je za tamošnje medije o Žilu Kundeu i njegovim daljim planovima. Sevilja ne želi da ga pusti, ali Kruz tvrdi da je Francuz već poručio da želi da igra na višem nivou od onog koji nudi klub iz Andaluzije. Čelsi ostaje prvi favorit za njegov potpis.

14:27 - Transfer je ozvaničen još juče, ali sada se Lion na društvenim mrežama pohvalio da je Aleksandre Lakazet ponovo obukao novi dres, dizajniran za sezonu 2022/23.

 

 

13:40 - ZVANIČNO! Real Madrid je objavio zvanično Oreljena Čuamenija! Lekarski pregledi su zakazani za utorak, a ugovor će biti potpisan na šest godina. Svi detalji su uveliko dogovoreni.

 

 

13:33 - ZVANIČNO! Srpski reprezentativac dogovorio produžetak saradnje sa Verderom, samo nije otkriveno koliko će trajati nova saradnja. Povratak u Bundesligu verovatno će podići Veljkovićevu platu koja je dosad iznosila oko 100.000 evra mesečno.

Foto: Reuters

Miloš Veljković(desno)

13:15 - Zanimljiva vest sa Čizme – Atalanta merka levog beka Arsenala Nuna Tavaresa. Momak rođen u Lisabonu je tek prošlog leta stigao u London iz Benfike za 8.000.000 evra, a prošle sezone odigrao je 28 utakmica, od čega 22 u Premijer ligi. Upisao je po gol i asistenciju. Arsenal nema nameru da se odrekne mladog Portugalca rodom iz Kape Verdea.

13:13 - Katalonski štoper je nadomak produžetka ugovora sa Betisom. Njemu saradnja sa klubom iz Andaluzije ističe narednog leta. Međutim, da bi se potpis dogodio mora da prihvati smanjenje plate. 

13:02 - GOTOVO! Radio Monte Karlo javlja da je uprava PSŽ obavila razgovor sa Maurisijem Poketinom i obavestila ga da mu se uskoro završava avantura u Parizu

13:00 - Prelazak austrijskog veziste u Fjorentinu je praktično gotova stvar i to je potvrdio njegov agent koji je poručio da se Grilič već nalazi u Toskani na završnim pregovorima uoči potpisivanja ugovora.

12:59 - Izgleda da se situacija oko Vidala usložnjava. Pre neki dan preneli smo pisanja brazilskih medija da je Čileanac dogovorio lične uslove sa Flamengom, a sada Italija bruji da se u igru uključio Al Rajan. 

12:31 - Posle jučerašnje potvrde da neće igrati za Barnli u Čempionšipu, napadač Vut Veghorst je još zanimljiviji klubovima širom Evrope. Konkretno, najviše je u mislima trenera Ajntrahta Olivera Glaznera koji traži pojačanja za Ligu šampiona. 

12:30 - Radovan Pankov produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2024. godine!

 

 

12:07 - Nenad Lalatović doveo starog znanca u Borac iz Banjaluke! Momčilo Mrkaić je novi napadač Banjalučana!

11:55Bomba ovog jutra iz Italije - Pol Pogba će Juventus koštati čak 80.000.000 evra! Tu se računaju plata, bonusi i provizije za agenciju.

Foto: reuters‚

Pol Pogba

11:54 - Holandski čuvar mreže voleo bi da se vrati u voju domovinu, javlja dnevnik iz Valensije Superdeporte. Reprezentativcu Lala ugovor sa Valensijom ističe za godinu dana, a on želi da ode sa Mestalje gde je situacija krajnje haotična i uplovi u mirnije vode. Za njegovo zdravlje interesuju se Ajaks i PSV.

11:52 - Benfika je odustala do Gecea, a Riki Puć nije zanimljiv. Mladi vezista nije u Ćavijevim planovima za sledeću jesen i ima slobodu da traži novi klub.

11:19 - Real Sosijedad će izgleda biti konkurencija Napoliju za potpis Đerara Deulofeua. Španac je odavno na radaru kluba iz Kampanije, a odnedavno se uključio i Sosijedad.

11:11 - Izgleda da će Fabijan Ruiz karijeru nastaviti u drugoj sredini. Nedavno je odbio poslednju Napolijevu ponudu da produži ugovor.

Foto: Tanjug

Fabijan Ruiz (Napoli)

11:08 - Belgijski vezista napustio je Borusiju Dortmund pošto mu je istekao ugovor, a naredna stanica mogla bi da bude – Francuska. Prema informacijama iz te zemlje, Olimpik Marselj već dve nedelje ubeđuje Vitsela da dođe na Velodrom

11:02 - Direktor Torina Davide Vanjati kaže da je “preterano reći“ da je Bremer blizu transfera na stadion Đuzepe Meaca. Istovremeno je potvrdio da interesovanje vicešampiona Italije postoji. Obeštećenje je kamen spoticanja u pregovorima.

10:55 - Propali pregovori oko novog ugovora! Milan Gajić odlazi iz Crvene zvezde u Tursku! 

Foto: Starsportphoto

Milan Gajić

10:15 - Real Madrid će prodati Florana Mendija u slučaju adekvatne prodaje!

10:07 - Bejl NEĆE u Hetafe! Opširnije OVDE!

Foto: Reuters

Geret Bejl

10:05 - Bernardo Silva blizu Barselone. Opširnije OVDE!

09:32 - Isko je slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Realom, ali teško će naći klub jer ne želi da smanji svoja potrađivanja, a ona su 7.000.000 evra godišnje.

09:29 - Gilfi Sigurdson, Džek Tosun, i Fabijan Delf odlaze iz Evertona bez obeštećenja. Njih trojića ukupno su plaćeni preko 80.000.000 evra.

Foto: Reuters

Gilfi Sigurdson odlazi iz Evertona

09:21 - Zaboravljeni Deni Drinkvoter koji je prešao iz Lestera u Čelsi 2017.godine iz Lestera sa kojim je osvojio titulu u Premijer ligi odlazi iz Londona kao slobodan igrač.

08:54 - Miralem Pjanić je blizu dogovora sa Olimpikom iz Marseja. Iz prikrajka vrebaju Inter i Napoili

08:51 - PSŽ hoće da dovede Milana Škrinjara iz Intera u svoje redove.

07:47 - Čelsi traži Densela Danfrisa. Moguće je da će biti uključen u transfer Romelua Lukakua. Mada su za Holandskog reprezentativca zainteresovani i Premijerligaši Totenhem i Mančester junajted.

07:45 - Pjero Auzilio otputovao je u London gde bi trebalo da se sastane sa predstavnicima Čelsija, a tema će naravno biti Romelu Lukaku.

Foto: Tanjug

Romelu Lukaku

07:43 - Marko Asensio sve bliži Mančester Junajtedu. Pregovori pri kraju.

 

 

07:40 - Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija