• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

08:25

SELEKTOR NIJE LJUT POSLE REMIJA: Nemam šta da zamerim igračima, prvih 45 minuta da uđe u udžbenike!

Reuters

Fudbal

SELEKTOR NIJE LJUT POSLE REMIJA: Nemam šta da zamerim igračima, prvih 45 minuta da uđe u udžbenike!

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi posle remija (2:2) sa Slovenijom u Ljubljani u četvrtom kolu Lige nacija nije bio previše ljut, niti je kkao je rekao imao šta da zameri igračima

Imala je Srbija dva gola prednosti, igrala sjajno, ali su Slovenci sa dva brza gola u drugom poluvremenu sprečili Orlove da se raduju. 

- Odigrali smo prvi deo utakmice savršeno. Nisam video manu i grešku. Potpuna dominacija, stil igre koji Srbija teži da igra. To je ono što moramo da nastavimo. Desilo se to u nastavku, pad koncentracije od pet minuta i to nas je koštalo - rekao je selektor Dragan Stojković.

Stojković nije ljut

Slovenci su pravili česte faulove i neretko povlačili naše igrače.

Ovo je takmičarska utakmica, nije u domenu prijateljske. Njima je stalo da dokažu da nisu baš tako loši. Sigurno da je prvi gol, a potom i drugi predstavio šok za nas i elan za njih. Oni su trčali i izgarali. Nemam šta da zamerim igračima kako su izdržali četiri utakmice u 11 dana. Mislim da je rezultat 2:2 možda realan, ali smo mogli i do pobede. Ostale su dve utakmice, šest bodova. Moramo na pobedu i u jednoj i u drugoj.

Foto: Reuters

Slavlje Orlova posle gola

Selektor nije želeo da priča o tome da li je Srbija bolja nego pre mečeva u Ligi nacija.

- Ako gledate prvih 45 minuta to je nešto što treba da uđe u udžbenike. Kako jedan tim u sistemu može da dominira, da se protivnik ne vidi na terenu. Glupo je porediti i praviti komparaciju ove četiir utakmice. Ko god da je igrao dao je maksimum. Moramo nastaviti da igramo lep fudbal -  zaključio je Stojković.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija