• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2022

16:10

PSŽ DOBIJA NOVOG TRENERA! Noćna mora Parižana seda na užarenu klupu!

AP/Photo

Fudbal

PSŽ DOBIJA NOVOG TRENERA! Noćna mora Parižana seda na užarenu klupu!

Podeli vest

Pregovori PSŽ i Nice oko transfera trenera Kristofera Galtijea su u završnim pregovorima i čini se da će se brzo finiširati

Maurisio Poketino je već bivši trener PSŽ-a i taj luksuz će koštati Pari Sen Žermen za njih tričavih 20.000.000 evra. Pričalo se nedavno da su Zinedin Zidan i PSŽ nikada bliži jedno drugom, međutim Zizu ima neke druge planove.

Tako da su Parižani primorani da se okrenu drugom rešenju, a njega su našli u treneru Nice Kristoferu Goltijeu.

Foto: AP/Photo

Kristofer Goltije

Goltijeov ugovor sa Nicom ističe 2024, ali "Svecima" obeštećenje ne bi predstavljalo problem. 

"Le Ekip" tvrdi da su već počeli pregovori sa Nicom oko transfera stručnjaka koji je pre ekipe sa Azurne obale trenirao Lil. Od svakog trenera u poslednjih nekoliko godina navijači Parižana, ali i uprava sa na čelu sa Naserom Al- Kalaifijem ima velika očekivanja.

Tako da su u vrlo kratkom vremenskom periodu od tadašnjeg sportskog direktora Leonarda otkaze dobili Unaj Emeriji, Tomas Tuhel, te sad i Maurisio Poketino.

Novi sportski direktor Luis Kampos veruje da je Galtje sa koga je on doveo i u Lil 2017. godine pravi čovek da na Park Prinčeva donese najiščekivaniji pehar, onaj namenjen najboljoj ekipi u Evropi.

Galtje je u prethodnoj sezoni sa Nicom izborio petu poziciju, odnosno mesto u Ligi Konferencije.

Trener rodom iz Marselja je trenersku karijeru počeo 2009. u Sent Etjenu koji je vodio osam godina, potom je četiri sezone sedeo na klupi Lila, a prethodnu sezonu je proveo kao šef stručnog štaba Nice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17