• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2022

08:46 >> 13:00

TRANSFERI UŽIVO (18. JUN):  U Milanu čistka! JOVIĆ SVE BLIŽE FIORENTINI, Hrvat na korak do Olimpijakosa...

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (18. JUN): U Milanu čistka! JOVIĆ SVE BLIŽE FIORENTINI, Hrvat na korak do Olimpijakosa...

Podeli vest

Budite uz Informer.rs i uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

Portal Informer.rs  će tokom letnjeg prelaznog roka imati blog posvećen fudbalskoj pijaci. Fokus je na srpskim klubovima i fudbalerima, ali će te uz nas moći da pratite i sve što se desilo tokom dana u Evropi i svetu!

23:50 - Strelac zlatnog gola za nemačku reprezentaciju na Mundijalu 2014. Mario Gece napustiće PSV Ajndhoven.

Za nekadašnjeg člana Pancera zainteresovani su Ajntraht iz Frankfurta, portugalska Benfika i Inter Majami, ali problem je Geceova sloboda za koju Filipsovci traže 5.000.000 evra.

23:20 - Leandro Paredes je produžio ugovor sa Pari sen Žermenom na još dve godine, Argentinac će na Parku prinčeva ostati do 2024.

23:00 - Lacio traga za prvim golmanom u novoj sezoni, a prvi pik Rimljana je sada Luiš Mašimilijano, čuvar mreže Granade koja je izgubila elitni status u La ligi.

22:45 - Nekadašnja želja Crvene zvezde Artjom Dzjuba nije uspeo da se dogovori sa Fenerbahčeom, koji je kapitenu ruske reprezentacije nudio 1.200.000 evra.

To, ipak, ne znači da će iskusni napadač zaobići život u Istanbulu, pošto je sada Galatasaraj izrazio želju da dovede Dzjubu.

22:20 -  PSV Ajndhoven je angaživao golmana Valtera Beniteza, Argentincu je istekao ugovor sa francuskom Nicom.

21:50 - Liverpulov menadžer Jirgen Klop hoće da na Enfild dovede Marka Asensija, koji je ušao u poslednju godinu ugovora sa Realom.

21:30 - Hetafe u novu sezonu želi da uđe čak sa tri Srbina. Osim članova Orlova Nemanje Maksimovića i Stefana Mitrovića, opremu kluba iz predgrađa Madrida mogao bi da zaduži Uroš Đurđević.

Foto: printscreen

Uroš Đurđević

Nekadašnji napadač Partizana, koji igra za crnogorsku reprezentaciju, voljan je da pređe u Hetafe, ali je problem obeštećenje pošto Sporting iz Hihona traži 5.000.000 evra, a član elite neće toliko da plati. 

21:20 - Austrijski bundesligaš Austrija Klagenfurt je angažovala srpskog štopera Nikolu Đorića (22), koji je igrao za Rad sa Banjice. U novi klub je stigao kao slobodan agent.

21:00 - Gotovo je! Aleksandar Filipović je novi fudbaler Partizana, što je srpski defanzivac potvrdio na odlasku iz BATE Borisova.

 

 

Bivši igrač Jagodine i Voždovca, koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Evropsko prvenstvo 2013. godine, priključiće se pripremama crno-belih koji su u međuvremenu stigli u slovenački Ptuj.

20:35 - Argentinac Ivan Markone napustio je španski Elče i vratio se u domovinu, ali će umesto u Boki juniors, za koju je igrao pre dolaska u Evropu, nastupati za Independijente koji je za njegov transfer platio 1.900.000 evra.

20:16 -  Gabrijel Žezus je igrač za kojeg je baš zagrizao Arsenal, a ponuda od 50.000.000 evra je jedina koju je do sada Siti primio za brazilskog napadača.

Foto: Tanjug

 

20:01 -  Član Red Bul Salcburga, Hrvat Roko Šimić, velika je želja PSV Ajndhovena.

19:50 - Sve je završeno! Aksel Vitsel je novi igrač Atletika iz Madrida. Belgijanac je posle unosnih ponuda odbio Olimpik iz Marselja i ugovor na dve godine, pa će sa Jorgandžijama potpisati jednogodišnju saradnju.

 

 

19:30 - Trener Rome Žoze Murinjo precrtao je vezistu Amadua Dijavaru sa spiska igrača na koje ne računa. Gvinejac neće ići na pripreme sa prvotimcima Vučice, pa će po svoj prilici završiti na pozajmici u Udinama.

19:00 - Višestruki šampion Turske Galatasaraj je ponudio Sasuolu 3.500.000 evra za defanzivca Kana Ajahana. Italijani su štopera pre dve godine doveli iz Fortune za 2.000.000 evropskih novčanica, pa bi sada mogli dobro da profitiraju.

18:33 - Brazilac Ederson je dobrim igrama u dresu Salernitane skrenuo pažnju Atalante koja je spremna da ga plati 15.000.000 evram ali njegov klub traži duplo više! Interesantno je da je zanimljiv i PSŽ-u...  

18:22 - Empoli je zvanično potvrdio da je od Kaljarija otkupio golmana Giljelma Vikarija za 8.000.000 evra i to je drugi najskuplji transfer u istoriji toskanskog kluba.

 

 

18:18- Ekipa Novog Pazara će u iduću sezonu ući jači za slovenačkog napadača, Žana Medveda koji stiže na pozajmicu iz redova Slovana iz Bratislave.

18:05 - Posle sjajnih igara u meksičkom Montereju, holandski napadač Vinsent Jansen vraća se u Evropu.

Njegov novi klub je belgijski Antverpen, a ugovor je potpisan na četiri godine.. 

17:20- Bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić je juče predstavljen kao novi igrač moskovskog CSKA, a sada je otkriveno za koje uslove je otišao!

Foto: Starsportphoto

 

17:02- Levi bek Andrea Kambijaso posle ispadanja u Seriju B, sigurno napušta Đenovu  a žele ga Inter i Juventus, rekao je Kambijasov agent Đovani Bia.

16:41- Aksel Vitsel je na korak od potpisa za Ateltiko Madrid!

Foto: Reuters

 

16:23- U Milanu se sprema ozbiljna rekonstrukcija tima! Želi šampion Italije da se reši Samua Kastiljeha, Matije Kaldare, Lea Duartea i Tjemuea Bakajoka... 

16:01- Sašu Kalajdžića žele Bajern i Borusija iz Dortmunda, a navodno je sada i  na meti Rome! 

Foto: reuters

 

15:36 - Barselona je zatražila od Sesara Aspilikuete da podnese zvaničan zahtev Čelsiju za transfer. 

15:24 - Završena je četvorodnevna misija Iglija Tarea u Londonu. Sportski direktor Rimljana ispitivao je mogućnosti za angažovanje Sarijevih želja (Emerson, Loftus Čik, Kepa), ali ovaj put za cilj je imao i da se proveri kakvoj zaista interesovanje engleskih klubova za najvrednijeg igrača Lacija - Sergeja Milinkovića Savića. 

15:21 - U Rapid iz Beča se posle osam godina vratio Austrijanac Gvido Burgštaler (33). Rapid je Sankt Pauliju 500.000 evra na ime obeštećenja. Ugovor je potpisan na dve godine.

 

 

 

 

15:17 - Mladi vezista Njuelsa na meti je Ajntrahta iz Frankfurta već neko vreme. Prema poslednjim informacijama iz njegove domovine pregovori idu u dobrom smeru. Kastrova vrednost je 6.500.000 evra.

15:15 - Šime Vrsaljko je nadomak potpisa za Olimpijakos. Kako saznaje Germanijak, hrvatski reprezentativac je navodno već u Grčkoj.

15:13 - Edi Enketija (23) potpisao je novi, petogodišnji ugovor da Arsenalom.

 

 

 

 

15:11 - Marko Roze očito nije bio realna želja. Možda bi mogao da bude Roberto Donadoni? Đanluka di Marcio javlja da je zakazan sastanak čelnika Galatasaraja i zastupnika iskusnog stručnjaka oko početka saradnje.

15:08 - Iz Italije stiže vest da je ovog popodneva Atalanta poslala upit Liverpulu za Japanca Takumija Minamina (22). Imaće klub iz Bergama vraški težak posao da dođe do Minamina, jer su već duže u priči Lion i Monako. Očekuje se da će Liverpul inkasirati oko 17.000.000 evra.

14:37 - Radnički iz Niša nastavio je da oštri konkurenciju u timu pred nove izazove, a poslednje u nizu pojačanja je francuski internacionalac Maka Gaku.

14:22 - Daleko su Inter i Pariz od dogovora, ali Francuzi paralelno rade i na ličnim uslovima sa Milanom Škrinjarom. Gazeta navodi da su "Parižani" spremili bogat paket za jednu od svojih primarnih meta

13:58 - Navijači Liverpoola opraštaju se od Manea, koji će ostati upamćen kao legenda kluba. Iako još uvijek nije potvrđen transfer, Twitter je pun oproštajnih poruka.

 

 

 

 

13:56 - Nakon što se oprostio od Fabregasa, Monako je objavio se razilazi sa još jednim igračem. U pitanju italijanski golman Vito Manone.

13:54 - Nema još zvanične ponude za Belgijanca Jurija Tilemansa sa Emirata i to je ono što ga ljuti. Čak toliko, tvrde pojedni izvori, da će početi da razmišlja o drugim opcijama. Lester se i dalje nada nastavku saradnje sa Tilemansom.

13:53 - Mladi napadač iz Kolumbije koji je sa Votfordom ispao iz Premijer lige, na meti je člana MLS lige Kolumbusa.

13:51 - Uskoro treba da započnu najavljeni pregovori sa Tonalija i Milana oko novog, značajno poboljšanog ugovora. Plata jednog od najvažnijih igrača Milana skočiće sa 1.200.000 evra (neto) na 3.200.000 i biće ugovoren ostanak u klubu do 2027. godine.

13:12 -  Sesk Fabregas je napustio Monako i postao slobodan agent. Došao je 2019. iz Čelsija za 9.000.000.

 

 

 

 

13:04 - Žoze Murinjo se neće zadovoljiti Nemanjom Matićem. Kako tvrdi Gazeta delo Sport njegov sledeći pik je Daglas Luiz iz Aston Vile, kome ugovor ističe dogodine. Zato se u Rimu nadaju da bi mogli da ga dobiju za oko 20.000.000 evra. Isti izvor piše i o alternativama. To su navodno Saul Njigez iz Atletika i Marsel Sabicer iz Bajerna.

13:02 - Il Matino potvrđuje da brazilski vezista Alan (31) može da napusti Gudison ovog leta. U njemu gleda Mauricio Sari, koji bi da ga vrati u Italiju. Konkretno, da ga dovede u Lacio.

13:01 - Prelazak Pjonteka u Torino koči visoka plata. Viola je od Herte preuzela na sebe njegovih 3.000.000 evra godišnje, Poljak ne bi pristao na manje u novom klubu.

12:50 - Kada je srpski napadač u pitanju Italijani pišu da je poslednjih sati došlo do sastanaka na realciji Jovićevi agenti - Fjorentina, koji su učinili da njegova pozajmica izgleda kao sasvim realna opcija...

Foto: Starsportphoto

Luka Jović na korak od Fiorentine

12:49 - Ukoliko se dogodi da posle Lorenca Insinjea odu i Kalidu Kulibali i Viktor Osimen Napolitancima će se dogoditi potpuna revolucija u sastavu. Neke od opcija za zamene su u Udinezeu: Umesto Osimana - Beto, a umesto Insinjea - Deulofeu.

12:47 - Pretpostavka je italijanskih kolega da će Laciju za kupovinu željenog tandema Verone Ivan Ilić (21) - Nikolo Kasale (24) biti potrebno najmanje 28.000.000 evra.

12:45Novi golman nacionalnog tima Srbije Vanja Milinković-Savić je pred odlaskom iz Torina. Ovaj 25-godišnjak koji je debitovao za reprezentaciju u novembru i do sada na četiri meča branio gol Srbije, a dobre partije donele su i interesovanje klubova. 

Foto: Insider

Vanja Milinković-Savić na treningu reprezentacije Srbije

11:55 - Turski štoper Ozan Kabak (22) što je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Noriču predmet je interesovanja mnogih klubova. Njegov klub Šalke odbio je jednu od prvih zvaničnih ponuda koju je poslala Nica, tešku 6.000.000 evra. Navodno, Nemci traže 8.000.000.

11:53 - Golman rezervnog tima Barselone Lazar Carević novi je član novosadske Vojvodine. On će se odmah priključiti timu na pripremama u Sloveniji.

11:49 - Levi bek Porta Zaidu (25), stigao je u klub u avgustu 2020. godine, sada je na meti Brajtona i Kristal Palasa. "Zmajevi" su ga  platili samo 4.000.000 evra, sada može da ga proda Englezima za desetak miliona, navode portugalski mediji.

11:33 - Danski reprezentativac Kristijan Eriksen najverovatnije ostaje u Londonu, piše  "Athletik". Mančester junajted bi ga navodno hteo dovesti, ali čini se da će se ipak kapiten Danske odlučiti na dobro poznate opcije. Ili će ostati u Brentfordu ili će potpisati za Totenhem, za koji je već igrao.

Foto: reuters

Kristijan Eriksen u dresu Danske

10:53 - Katalonac Havijer Ribalta (41) novi je sportski direktor Olimpika iz Marseja. Od danas se on pita za sve što se tiče transfera u slavnom francuskom klubu. Pre ovog angažmana radio je na raznim pozicijama u Milanu, Juventusu, Mančester Junajtedu. Nedavno je bio i sportski direktor Zenita.

 

 

 

 

10:51 - Mladi vezista Juventusa Felipo Ranokija (21) iza sebe ima pristojnu sezonu na pozajmici u Vićenci. To ipak nije dovoljno da ga Masimilijano Alegri uzme u razmatranje za prvi tim, tako da mladom igraču sledi nova pozajmica. Za Ranokiju su zainteresovani Verona, Sampdorija i Empoli.

10:50 - Juventus kreće u napad na štopera Napolija  Kalidua Kulibalija, piše Gazeta delo Sport ovog jutra, jer im nedostaje jedan kvalitetan i iskusan igrač u središnjem delu odbrane, posebno posle odlaska Demirala u Atalanta

10:26 - Tri ozbiljne ponude na stolu ima Mario Gece. Pored Ajntrahta i Benfike koji ga već duže merkaju - i o čemu smo već pisali - tu je navodno i Bekamov Inter Majami. Sva tri kluba imaju mogućnost da plate 4.000.000 evra na konto obeštećenja, koliko iznosi izlazna klauzula u njegovom ugovoru sa PSV-om.

Foto: reuters

Mario Gece (PSV)

10:08 - Tandem Mark Overmars/Mark van Bomel priprema ozbiljan tim Antverpena za sledeću sezonu. Prema poslednjim informacijama dogovoren je dolazak Vinsenta Jansena iz meksičkog Montereja za neto platu od 2.500.000 evra.

10:05 - Sa više strana stižu potvrde da je Adrijen Rabio (27) definitivno na transfer listi torinskog kluba. Njega Stara dama pokušava da "ugura" u posao oko Alvara Morate i tako smanji obeštećenje koje bi trebao da plati za španskog reprezentativca.

10:03 - Od kad je stigao u Mančester Erik ten Hag dovodi "sviju decu". Momci iz Ajaksa biće sve češće meta Junajteda, to je jasno. Jurijen Timber, mladi štoper, jedna je od ideja, ali ne za ovo leto, već za iduće. Njegova cena je već sada ogromna - 35.000.000 evra

09:37 - Nakon britanskog Telegrafa i uglavnom pouzdani The Athletic tvrdi da su Barselona i Mančester Junajted sve bliže konačnom dogovoru oko cene za Frenkija De Jonga. Razlika između ponude i potražnje trenutno nije veća od 15-20 miliona evra.

09:35 - Štoper Torina Glejson Bremer blizu je potpisa za Inter, lični uslovi sa Bremerom su navodno već dogovoreni. Transfer bi trebao iznositi 30-40.000.000 evra a ugovor će biti potpisan do 2027. godine. Bremrr bi trebao bi zarađivati 3.000.000 evra po sezoni

09:22 - Srpski reprezentativac Filip Kostić ipak neće preći u Juventus. Levi bočni igrač Ajntrahta iz Frankfurta dovodio se u vezu s prelaskom u Juventus poslednjih nekoliko nedelja, ali sada italijanski novinar Alfredo Pedulja piše da je Juventus stopirao taj transfer.

08:50 - Erling Haland u Realu je označen kao naslednik Karima Benzeme. Opširnije OVDE!

08:46 - Real Madrid i francuski napadač Karim Benzema vrlo su blizu dogovora oko produžetka saradnje. Benzema bi se tako ovim ugovorom obavezao na vernost "Kraljevskom klubu" do 2024.godine. 

08:46 - Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija