• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2022

10:17 >> 18:07

TRANSFERI UŽIVO (17. JUN)! Piksijev "Orao" ide u Premijer ligu! Ronaldo ponovo u Seriji A?!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (17. JUN)! Piksijev "Orao" ide u Premijer ligu! Ronaldo ponovo u Seriji A?!

Podeli vest

Budite uz Informer.rs i uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava kada su u pitanju letnji fudbalski transferi!

Nema sumnje, biće Piksijevi orlovi ovog leta u centru pažnje, posebno Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

23:43 - Mančester junajted ne odustaje od Frenkija de Jonga, pa su na Old Trafordu spremni da "podebljaju" ponudu za Holanđanina. Crveni đavoli su izašli sa 60.000.000 evra, ali je Barselona je odbila.

Foto: AP/Photo

Frenko de Jong

U taboru višestrukog šampiona Engleske žele da se pregovori nastave, pa su volji da pojačaju ponudu na 70.000.000 i bonuse. Prema pisanju britanskog Telegrafa, novi trener Junajteda Ten Hag neće imaće sigurno zemljaka u timu, jer konkurencija za potpis De Jonga ne postoji.

23:04 - Poljski golman Mateuš Lis novi je član Sautemptona, saopštio je premijerligaš.

Lis (25) još uvek čeka na dobijanje radne dozvole, a sa Svecima je potpisao petogodišnji ugovor.

 

 

U Sautempton dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa turskim Altajem. Tokom karijere branio je za Leh.

22:55 - Odavno se zna da je potpisivanjem novog ugovora, jedan od uslova za ostanak Kilijana Mbapea na Parku prinčeva, bila promena sportskog direktora.

Leonardu su odbrojani dani u Parizu, a kao jedna od njegovih narednih destinacija pominje se Valensija.

 

Brazilac je potvrdio da je imao kontakt sa predsednikom Slepih miševa Piterom Limom.

- Nema ničeg konkretnog. Razgovarali smo malo, da, ali ništa više od toga - otkrio je Leonardo. 

22:15 - Pari sen Žermen je završio još jedan transfer. Nakon otkupa ugovora Nuna Mendeša od Sportinga iz Lisabona, Sveci će još jednom portugalskom velikanu uplatiti 40.000.000 evra na račun. Ovaj put Portu, za 22-godišnjeg vezistu Vitinju, koji je novi igrač francuskog šampiona.

 

 

21:40 - Uprava Arsenala namerava da posle Fabija Vijeire dovede i Ajaksovog univerzalca Lisandra Martineza. Tobdžije su krenule u pregovore sa Kopljanicima, a holandski šampion je odbio ponudu iz Londona od 30.000.000 evra.

21:10 - Napadač Evertona Rišarlison nalazi se na listi želja mnogih klubova. Premijerligaši Čelsi i Totenhem ga žele već ovog leta, a nije isključeno da brazilski reprezentativac sreću okuša van Premijer lige.

Zato su Karamele već spremile zamenu i kao Rišarlisanovog naslednika označile napadača Votforda Emanuela Denisa.

20:45 - Inter je završio još jedan transfer. Na Meacu je stigao Kristjan Aslani iz Empolija, potvrdio je agent albanskog veziste.

Inter će Empoliju platiti 4.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, nakon čega će imati obavezu da ga otkupi za 10.000.000 evra, a klub iz Toskane mogao bi da dobije još 2.000.000 na ime bonusa. Osim toga, Empoli će od Neroazura dobiti špica Martina Satrijana, koji će igrati u Toskani na jednogodišnjoj pozajmici.

 

 

20:25 - Verona je iskoristila mogućnost da od Kaljarija otkupi Đovanija Simeonea na kraju pozajmice. U prošloj sezoni je blistao sa 17 golova i šest asistencija, čime je privukao pažnju polovine klubova Serije A.

20:00 - Borusija iz Dortmunda je ozbiljno zaintresovana za Davida Rauma, ali će Milioneri do nemačkog reprezentativca i desnog beka Hofenhajma teško doći.

Razlog tome je što čak osam klubova Premijer lige žele Rauma u svojim redovima, a preporuka je bilo 13 asistencija kod postizanja golova u prethodnoj sezoni. 

 

 

19:36 - Lion je završio talentovanog 19-godišnjeg vezistu Kaena Žoana Lepenana. On bi u utorak trebalo da stigne na lekarske preglede u bivšeg šampiona Francuske. Kaen će zaraditi 6.000.000 evra i procente od naredne prodaje, a igrač će potpisati petogodišnji ugovor sa Lavovima.

19:07 - Hoze Luis Morales se uz video snimak i poruku "Vidimo se uskoro, Levante", oprostio od kluba i navijača. Popularni Komandant je u klubu proveo 11 godina, a u narednim danima trebalo bi da zaduži dres Viljareala.

19:05 - Kao što je prethodnih dana najavljivano, Slaviša Jokanović preuzeo je kormilo moskovskog Dinama. 


18:35 - Interesovanja za Krisa Ričardsa pristižu sa svih strana. Tri španska kluba, od kojih je navodno jedan Valensija, raspituju se za 22-godišnjeg štopera, kao i Sautempton i Kristal Palas, ali i pojedini francuski timovi. Bajern bi ga pustio u slučaju ponude od oko 15.000.000 evra.

18:32 - Desni bek Barselone Dani Alveš okarakterisao je kao laži glasine da su ga njegovi agenti ponudili Majorki.

18:30 - Atletiko je označio Đovanija Lo Selsa kao primarnu metu za jačanje veznog reda, piše argentinski TyC Sports. Dijego Simeone mašta o argentinskom fudbaleru i učiniće sve da ga dovede, navodi isti izvor. Lo Selso je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Viljarealu, ali ne postoji šansa da ostane na Keramiki pod istim uslovom. Totenhem će pristati samo na prodaju.

Foto: Tanjug/AP

Đovani Lo Selso u dresu Totenhema

18:28 - Velikan iz Glazgova pokazuje interesovanje za fudbalera belgijskog Lomela Vinisijusa Souzu, ali bi posao mogao da mu pokvari Ajaks koji se nedavno uključio u pregovore. Siti Grupa u čijem je vlasništvu Lomel radije bi Souzu pozajmila Seltiku, međutim, konačnu odluku doneće brazilski vezista u dogovoru sa svojim agentom.

18:07 - Bivši nemački reprezentativac Miroslav Klose zvanično je uplovio u trenerske vode. Nekadašnji golgeter Bajerna i Lacija preuzeo je austrijskog prvoligaša Altah. Klose je prethodno radio kao asistent u minhenskom Bajernu.

 

 

 

 

18:05 - Talentovani ofanzivni vezista Ismael Garbi potpisao je prvi profesionalni ugovor (do leta 2025. godine) sa Pari Sen Žermenom. Ipak, omladinskog francuskog reprezentativca očekuje odlazak na pozajmicu ovog leta.

 

 

 

 

17:50 - Kristijano Ronaldo je vrlo blizu prelaska u Romu! Opširnije OVDE!

Foto: printscreen

Kristijano Ronaldo i Erik ten Hag ne mogu da nađu zajednički jezik

17:49 - Robert Levandovski odbio je ponudu kojom ga je Čelsi pokušao u poslednjem trenutku  ukrasti Barseloni, javlja katalonski Sport. Poljski napadač će ovog leta napustiti Bajern i verovatno potpisati za Barselonu nakon što je odbio PSŽ, a sada i "plavce" iz Londona. 

17:34 - Iskusnom srpskog golmanu Živku Živkoviću ugovor sa PAOK-om ističe krajem meseca, ali će i po ulasku u jul izgleda ostati u Solunu. Grčki mediji pišu da pregovori dve strane oko produžetka saradnje idu u dobrom smeru.

17:07 - Poznati andaluzijski sportski sajt Estadio Deportivo prenosi informaciju da je Sevilja zainteresovana za špica Rendžersa Alfreda Morelosa i da je spremna da izdvoji 8.000.000 evra za kupovinu Kolumbijca.

17:05 - Frajburg je trenutno u pol poziciji za dovođenje talentovanog italijanskog tinejdžera Vilfreda Njonta, a u Cirihu se nadaju da će prihodovati 10.000.000 evra.

17:03 - Roma i Lil sve bliži dogovoru oko transfera Zekija Čelika u Rim. Doge su za desnog bekatražile 8.000.000, Vučica nudila 5.500.000. Sada francuski Foot mercato piše da će se dve strane naći na sumi od 6.800.000 evra.

16:45 - Totenhem je ozvaničio druo veliko, a ukupno treće pojačanje za predstojeću sezonu. Posle iskusnog Ivana Perišića koji je došao bez obeštećenja, četvorogodišnji ugovor potpisao je i vezista Malija Iv Bisuma. Brajtonu će pripasti 29.000.000 evra.

 

 

16:15 -  Pao je konačan dogovor Liverpula i Bajerna, Mane će naredne sezone igrati za šampiona Nemačke!

 

 

16:10 - Tri pojačanja u danu završio je Trabzon - stigao je dvojac Kasimpaše, levi bek Eran Elmali i zadnji vezni Dogudžan Haspolat, ali i desni bek Udinezea Jens Striger-Larsen.

 

 

15:40 - Totenhem se baš angažovao u ovom prelaznom roku. Italijanski mediji javljaju da Sparsi nudi 90.000.000 evra za Lautara Martineza, ali da će Inter odbiti tu poruku, a ni Argentinac nije zainteresovan da ide iz kluba!

Foto: Tanjug

Lautaro Martinez ostaje u Interu

15:37 - Atletiko Madrid želi da dovede Emersona iz Totenhema. Londonski klub je brazilskog odbrambenog igrača doveo prošle godine iz Barselone za 25.000.000 evra. Emerson je za Totenhem odigrao 31 utakmicu u Premijer ligi.

15:23 - Vest Hem je na pragu skupocenog pojačanja. Štoper Rena Najef Agerd nalazi se u trening kompleksu Čekićara i završava transfer u redove londonskog kluba. Visina obeštećenja bi trebalo da bude oko 30.000.000 evra.

15:16 - Mančester junajted je poreduzeo konkretne korake kako bi doveo francuskog reprezentativca i veznog igrača Juventusa Adrijana Rabioa, objavio je Kalčimerkato. Rabioov ugovor s torinskim klubom traje još godinu dana te bi ga Juve rado prodao kako bi bar malo zaradio na njemu. Interesovanje za Francuza pokazali su još Čelsi i ambiciozni Njukasl. 

15:10 - Austrijski reprezentativac Ksaver Šlager (24) novi je fudbaler Lajpciga koji je Volfzburgu platio 12.000.000 evra. Centralni vezista je potpisao ugovor do 2026. godine.

 

 

15:07 - Atletik piše da je Arsenal kontaktirao Ajaks i da se raspituje za argentinskog štopera Lisandra Martineza. Tobdžije u centralnom delu odbrane već imaju Gabrijela, skupo plaćenog Bena Vajta, i Vilijama Salibu koji se posle vrhunske sezone u Marselju vraća na Emirejts.

14:40 - Gereta Bejla nakon odlaska iz Real Madrida povezuje sa više klubova, kao što su Totenhem, Njukasl ili Kardif. Gardian piše kako se u trku za njega uključila i Aston Vila.

Foto: Tanjug

Geret Bejl na raskrsnici posle odlaska iz Reala

14:36 - Lids bi za 20-30 miliona evra hteo da dovede Adamu Traorea i tako zameniti Rafinju, koji će vrlo verovatno napustiti klub, piše engleski San. Traore je bio na pozajmici u Barseloni, ali malo je verovatno da će ga katalonski klub zadržati u svojim redovima.

14:33 - Andrei Ranokiji ističe ugovor sa Interom te će, prema saznanjima italijanskog novinara Fabrizija Romana, potpisati dvogodišnji ugovor s Monzom što je ovaj objavio i na Tviteru. Reč je o klubu čiji je vlasnik Silvio Berluskoni i koji je novi član Serie A.

14:20 - Prvo pojačanje Selte za sezonu 2022/23 je Viliot Svedberg (18). Šveđanin je plaćen nešto malo preko 4.500.000 evra i tako je postao najskuplja prodaja u istoriji Hamarbija.

 

 

14:18 - Delovalo je da bi Edi Enketija mogao da napusti Emirejts, napadač je međutim izrazi želju da ostane, a danas potpisao novi ugovor sa Arsenalom. Londonski klub će uskoro potvrditi saradnju do 2027. godine. Enketija je odbio više ponuda iz Bundeslige i Premijer lige kako bi ostao u Arsenalu.

14:15 - Empoli je u današnjem danu otkupio dvojicu fudbalera - levog beka Liberata Kakaćea iz Sint Trojdena za 3.000.000 i desnog beka Petra Stojanovića zbog kojeg će se u kasnu zagrebačkog Dinama sliti 1.200.000 evra.

 

 

14:06 - Porto je zvanično potvrdio da se Fabio Vijeira seli u Arsenal za sumu koja može da uz bonuse dođe i do  i 40.000.000 evra.

14:05 - Skaj Sport piše da je Atletiko Madrid zainteresovan za Totenhemovog desnog beka Emersona Rojala. Sparsi su ga poslednje dana letnjeg prelaznog roka prošle godine platili 25.000.000 Barseloni.

14:03 - Kalvin Remzi je na lekarskim pregledima u Liverpulu. Uskoro bi trebalo da kompletira transfer u vicešampiona Engleske. Aberdin će fiksno zaraditi 4.500.000 evra.

14:00 - Goran Antonić, Nemanja Jorgić i Nemanja Petrović produžili su ugovore sa TSC-om.

 

 

13:28 - Rimski Koriere dello Sport tvrdi da je Milan spreman da sasluša ponude za Anta Rebića i da se nada zaradi od oko 20.000.000 evra. Po pisanju ovog italijanskog lista za hrvatskog reprezentativca zaintersovani su Roma i Inter.

13:25 - Kako piše nemački Bilda, Ajntrhat iz Frankfurta pregovara sa PSV-om jer želi da vrati Marija Gecea u Bundesligu. Čovek koji je postigao odlučujući gol za titulu Nemačke na Svetskom prvenstvu 2014.godine bio je na meti Benfike i ima otkupnu klauzulu od 4.000.000 evra koja važi do kraja juna.

13:23 - Romain Sais je bio već sezonama standardan u Vulverhemptonu. Nakon isteka ugovora sa "Vukovima" odlučio se za odlazak sa Ostrva, a novi klub mu je turski Bešiktaš koji ga je danas promovisao.

13:21 - Hetafe je ozbiljno zainteresovan za Srđana Babića. As u današnjem izdanju piše da je klub iz predgrađa Madrida ponudio Almeriji 4.000.000 evra. Međutim, to je daleko od od onog što traži novi član Primere.

12:29- PSŽ želi fudbalera Remsa Uga Ekitikea, ali napadač već ima dogovor sa Njukaslom...

12:20 -  Bajern je poslao ponudu od 50.000.000 evra za Sadija Manea. Ogroman novac za 30-godišnjaka u poslednjoj godini ugovora, mnogi smatraju da Liverpul neće moći da odoli!

Foto: Reuters

 

12:15 - Nekadašnji član Crvene zvezde Marko Grujić mogao bi da se vrati u Premijer Ligu. Portugalski "Rekord" je danas plasirao informaciju da je londonski Fulam izuzetno zainteresovan i da je Porto poslao ponudu od 18.000.000 evra!

12:12 -  Napolitanci pregovaraju sa Brajtonom oko transfera norveškog štopera Lea Ostigarda (22) koji je na pozajmici u Đenovi.

12:05 - Luka Jović će dobiti šansu da oživi karijeru. Prema pisanju italijanskog  Korijere delo Sporta, Real Madrid i Fjorentina su se dogovorili da Luka Jović pređe u Toskanu na jednogodišnju pozajmicu. Pola plate će bićti u obavezi da plaća Real! Opširnije OVDE!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović zamena za Dušana Vlahovića u Firenci

 

11:17- Nišlije trljaju ruke! Ovog leta bi Stefan Mitrović mogao da promeni sredinu, a za njegovo dovođenje je zagrizla poljska Krakovija. Radnički traži pola miliona!

11:05 - Palmeiras je ostvatio drugi najveći transfer u istoriji kluba! Iz argentinskog Lanusa uz obeštećenje od 10.000.000 evra stigao je Hose Manuel Lopez (21)!

10:54 - Sve je izvesnije ko će biti novi trener francuskog giganta! Pari Sen Žermen pregovara sa Nicom jer želi njenog trenera Kristofa Galtjea koji ima ugovor do 2024.

Foto: Tanjug/AP

 

10:42 - Kako piše Mesađero, Lacio i dalje čuva Sergeja Milinković-Savića i Luisa Alberta!  Razlog je jasan! Ukoliko jedan od njih napusti Rim, Pjotr Zjelinski bi "uleteo" kao zamena!

Foto: Tanjug/AP

 

10:33- Brajton je doveo napadača iz paragvajskog Libertada Hulija Ensisa koji ima tržišnu vrednost od 11.000.000 evra.

 

 

10:27 - Baš su se isprsili! Vulverhempton je ponudio 50.000.000 za Sportingovog Mateusa Nunjesa. 

10:14- Španac Huan Mata je odbio ponudu Al Hilala od 10.000.000 evra godišnje.

Foto: Reuters

 

10:09-  Karlos Tevez je novi trener Rosarija

10:02Nekadašnji golman Partizana i Crvene zvezde Vladimir Stojković produžio je ugovor sa saudijskom Al Fejhom do 2024. godine.

10:00- Mladi napadač Partizana Marko Milovanović, zapao je za oko Atalanti, a sada se spominje i Borusija Dortmund.

Foto: Starsportphoto

 

09:45 - Dobro jutro i dobro došli. Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija