• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2022

08:05 >> 20:54

TRANSFERI (20. JUN)! Zvezda predstavila svog "KRALJA"! Gotovo je - Poketino je BIVŠI! PSŽ ima novog TRENERA!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (20. JUN)! Zvezda predstavila svog "KRALJA"! Gotovo je - Poketino je BIVŠI! PSŽ ima novog TRENERA!

Podeli vest

Budite uz Informer.rs i uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

23:59 - Kolumbijski fudbaler Mateo Kasijera, koji je bio velika želja Crvene zvezde, postigao je dogovor sa Zenitom, iako njegov agent tvrdi da još ništa nije gotovo.

-Blizu smo konačnog dogovora sa Zenitom, ali ugovor još nije potpisan - rekao je Kasijerin agent u intervjuu za ruski Čempionat.

23:47 - Uprava Vest Hema je kao prioritet postavila dovođenje Armanda Broje. Dvadesetogodišnji napadač Čelsija je, prema pisanju Skaj sportsa, velika želja Čekićara koji su spremni da Plavcima za Albanca ponude 35.000.000 evra.

23:43 - Premijerligaš Vulverhempton je zainteresovan da u svoje redove dovede Enca Fernandeza iz River Plate.

Predstavnici Vukova otputovali su na pregove sa čelnicima argentinskog velikana za fudbalera kojeg u svojim redovima želi i portugalska Benfika.

23:30 - Nemački napadač Sebastijan Polter je pojačao Šalke. Novi-stari bundesligaš je platio Bohumu 1.500.000 evra za ovaj transfer. 

 

 

Ovaj fudbaler je prethodne sezone u dresu Bohuma dao 11 golova, a ugovor sa nekadašnjim pobednikom UEFA kupa je potpisao do leta 2025.

23:26 - Rendžers je odlučio da produži saradnju na još godinu dana sa veteranom ispred mreže Alanom Mekgregorom!

 

 

Golman koji će predstojećeg januara napuniti 41 godinu, debitovao je 2004. dok bi uskoro mogao da se nađe u klubu igrača koji su odigrali preko 500 utakmica za giganta sa Ajbroksa, pošto je trenutno sakupio 469 mečeva.

- Očigledno da sam presrećan. Na kraju sezone bilo mnogo utakmice i koncentracija je bila usmerena isključivo na njih. Nakon toga proveo sam par nedelja odmarajući i imao sam dosta vremena za razmišljanje i zagovre sa ljudima. Svi su mi rekli da igram dokle mogu. Zato smo danas tu - rekao je Mekgregor.

23:00 - Gotovo je! Pari sen Žermen ima novog trenera, Maurisio Poketino je bivši!

Sveci su se konačno dogovorili sa Nicom oko prelaska Kristofa Galtijea sa Azurne obale na klupu šampiona Francuske!

Ceo posao je Parižane koštao 25.000.000 evra, pošto su se sa Nicom "našli" na 10.000.000 evropskih novčanica na ime obeštećenja za iskusnog stručnjaka.

 

 

Osim toga, Sveci moraju da plate još 15 miliona evra Poketinu i njegovom stručnom štabu za raskid ugovora, pa će PSŽ u novu sezonu ući sa novim trenerom! 

22:40 - Brazilski fudbaler Everton potpisao je ugovor sa Flamengom.

Benfika je u saopštenju navela da je Flamengo platio 13,5 miliona evra za dobijanje 90 odsto ekonomskih prava na igrača, a taj iznos bi mogao da dostigne i 16 miliona evra u zavisnosti od ostvarenja određenih bonusa.

 

 

Everton će moći da nastupi za Flamengo tek 18. jula, kada startuje registracija fudbalera koji su angažovani tokom prelaznog roka.

Brazilski napadač je u Benfiku stigao 2020. godine, ali se nije dobro prilagodio evropskom fudbalu i na kraju je izgubio mesto u nacionalnom timu.

22:33 - David Neres je novi fudbaler Benfike! Doskorašnje krilo Šahtjora je u Donjeck stigao iz Ajaksa, a Ukrajincima će pripasti 15.300.000 evra.

Naime, ukrajinski prvak je dugovao lisabonskim Orlovima za prelazak Pedrinja, pa se na ovaj način dug izravnao. Uspeli su čak i da zarade s obzirom na to da su amsterdamskom timu platili 12 miliona evra zimus za njegove usluge. Uskoro se zaoštrila situacija u Ukrajini, te Neres nikada nije ni debitovao

 

 

Neres će potpisati petogodišnji ugovor do 2027. dok je tokom boravka među amsterdamskim Kopljanicima za pet sezona odigrao 180 mečeva, dao 47 golova i 41 put bio asistent.

22:00 - Milan je predstavio prvo pojačanje, a to je Katal Hefernan.
 

 

Mladi štoper koji je na San Siro stigao na pozajmicu iz Kork sitija, zadovoljio je čelnike Rosonera, koji su odlučili da otkupe njegov ugovor od Iraca.

21:41 - Marokanac Najef Ager novi je fudbaler Vest Hema, potvrdio je danas klub.

On je potpisao petogodišnji ugovor sa Čekićarima, a britanski medoji prenosi da je transfer vredan 30.000.000 funti. Ager u London stiže iz francuskog Rena, a pre toga je nastupao i za Dižon i Rabat.

 

 

U bivšem klubu je odigrao 40 utakmica u svim takmičenjima i upisao četiri gola i tri asistencije. Za nacionalnu selekciju Ager je odigrao 19 mečeva i postigao jedan gol.

21:16 - Inter je poslao Čelsiju novu ponudu za Romelua Lukakua. Neroazuri su spremni da daju 7.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, pride i bonuse.

Ipak, Plavci ne žele da odstupe od svog stava i zahtevaju kompletnu sumu koja iznosi 10.000.000 evra.

20:50 - Kao što je najavljivano, Ažaksio je angažovao sada već bivšeg vezistu Sent Etjena Romana Amumu (35), koji se posle deset godina rastao sa bivšim šampionom Lige 1.

 

 

20:31 - Lids želi Tajlera Adamsa. Lajpcig je otvoren za prodaju i pregovore, budući da su nedavno završili dolazak Ksavera Šlagera. Trener Lidsa Džesi Marš poznaje 23-godišnjeg Amerikanca iz Njujork Red Bula u kojem su sarađivali do 2018. godine.

19:54 - Novi menadžer Mančester junajteda Ten Hag je izrazio želju da angažuje reprezentativca Nemačke Davida Rauma.

 

 

Defanzivac Hofenhajma je sjajnim partijama stigao do nacionalnog tima, a sada ga bivši trener Ajaksa hoće u stvaranju novog šampionskog tima Crvenih đavola. Ovaj transfer trebalo bi da iznosi između 30 i 35.000.000 evra.

19:40 - Rumunski golman Jonuk Radu nema šta da traži u Interu, gde dominira Samir Handadović, pa će sreću potražiti u nekoj novoj sredini.

 

 

Zato su predstavnici Neroazura počeli pregovore sa Kremonezeom o prelasku Rumuna u redove novog člana Serije "A".

19:20 - Odlasci iz Londona. Uprava Arsenala poslala je talentovane štopere Harija Klarka i Omara Rekika na pozajmicu.

Prvi će narednu sezonu provesti u Stouku, a Rekik će iskustvo sticati u Sparti iz Roterdama.

 

 

19:00 - Talentovani vezista Salcburga Luka Sučić je na meti Lacija, pa ukoliko Rimljani prodaju srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, baciće se na dovođenje devetnaestogodišnjeg Hrvata.

18:40 - Roman Amuma, napadač Sent Etjena, posle tačno decenije, napustiće redove višestrukog šampiona Francuske. Za njega je zainteresovan novi prvoligaš Ažaksio.

18:20 - Bivši fudbaler Partizana Marko Janković potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Azerbejdžana, ekipom Karabaga. Opšinije OVDE.

Foto: Starsportphoto

Marko Janković

18:00 - Napadač Intera Aleksis Sančez nalazi se na spisku želja Olimpika iz Marselja, ali je želja Čileanca da pređe u redove Barselone, koja takođe hoće da ga dovede.

17:40 - Peruanski napadač Đanluka Lapadula blizu je prelaska u Kaljari. Čelnici kluba sa Sardinije sastali su se sa njegovim agentom i otpočeli pregovore.

17:20 - Desni bek Liverpula Neko Vilijams ima ponude više klubova, ali je najbliži ostanku u Fulamu, koji želi da ga otkupi od Redsa. Podsetimo, Vilijams je među Kotidžerima proveo prethodnu sezonu. 

16:59 - Barnli je produžio saradnju sa Džekom Korkom. Iskusni vezista ostaće još dve godine u klubu, uprkos ispadanju iz Premijer lige.

 

 

Gotovo ceo tim napustio je Turfovce, među njima i Ben Mi, Džejms Tarkovski, Aron Lenon... Ipak, Klark je odlučio da ostane veran Bordima.

16:40 - Doskorašnji vezista Šahtjora Markos Antonio, stigao je u Rim, kako bi obavio sve formalnosti oko prelaska u Lacio.

Nebesko-plavi su Ukrajincima za ovaj transfer platili 10.000.000 evra.

 

 

16:25 - Samuel Umtiti bi karijeru mogao da nastavi u taboru Đirone!

16:08 - Crvena zvezda odbila je novu ponudu Dinama za Strahinju Erakovića od 7.000.000 evra!

15:40 - Nemački internacionalac Toni Kros odbio je danas produžetak saradnje sa Real Madridom. Iskusni vezista želi da sačeka istek ugovora kako bi se dogovorio sa upravom o budućnosti.

15:24 - Srpski vezista Nemanja Milojević sporazumno je raskinuo ugovor sa Voždovcem kako bi tokom leta mogao da pronađe angažman u instranstvu. 

Foto: starsport

15:04 - Arda Turan će tokom leta završiti igračku karijeru, a turski mediji prenose da će u Galatasaraju dobiti funkcionerski položaj ili mesto u stručnom štabu. 

14:50 - Ilaiš Moriba nalazi se na meti Ajaksa. Kopljanici su uvereni da bi mogli da ožive karijeru talentovanog veziste koji je razočarao u Lajpcigu, ali su Bikovi odredili paprenu cenu - 22.000.000 evra!

14:35 - Noa Lang sve je bliži promociji u Milanu! Zbog toga, Lids je rešio da se orkene drugim opcijama za "desetku", a na meti je sada Šalkeov Robi Matonda. 

14:20 - Štoper Rena Najef Agerd prvo je pojačanje Vest Hema tokom letnjeg prelaznog roka. Čekićari će francuskom klubu za Markonaca isplatiti 35.000.000 evra. 

 

 

14:07 - Kings Kangva zvanično je predstavljen na Marakani! Opširnije OVDE.

Foto: Starsportphoto©

13.21 - Izvršni direktor Intera Đuzepe Marota izjavio je danas da je povratak belgijskog fudbalera Romelua Lukakua "izvodljiv", ali da "i dalje postoje poteškoće".

- Povratak Lukakua je izvodljiv, ali postoje neke poteškoće i moramo da procenimo da li postoji šansa da to i uradimo. Nećemo objaviti Lukakuov povratak danas - rekao je Marota za italijanske medije.

13.20 - Tite, selektor Brazila, otkrio je da je imao mogućnost da sedne na klupu Pari Sen Žermena:
- Zvali su me na pregovore 2018. godine. Nisam želeo. Rekao sam im da ne želim razgovor..

13.00 - Aleksandar Filipović je i drugo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Doskorašnji fudbaler Bate Borisova Aleksandar Filipović prošao je lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima. 

12.25 - Bild tvrdi da će Barselona poslati novu ponudu Bajernu za Roberta Levandovskog od 40.000.000 evra, plus 10.000.000 kroz bonuse. 

12.20 - Slovenac Klemen Bolha novi je igrač kruševačkog Napretka. U pitanju je zadnji vezni, ugovor na godinu dana.

 

 

11.50 - Adama Traore se prošle zime vratio u redove Barselone u kojoj je ponikao, ali će klub napustiti već ovog leta. Prema pisanju "Fudbal Insajdera" Traore je na meti Lids junajteda koji je spreman da za njegov transfer izdvoji oko 20.000.000 evra. 

11.03 - Anhel di Marija trebalo bi do kraja dana da se dogovori sa Juventusom, prenosi Gazeta delo Sport.  Stara dama mu je ponudila ugovor na godinu dana uz još jdnu godinu i platu od 7.000.000 evra

Foto: Tanjug/AP

Anhel di MArija

10.55 - Arsenal pokušava da dovede Gabrijela Žezusa uz Sitija, a  spremni su da izdvoje 50.000.000 evra. Nedavno se u trku za Žezusa u trku uključio i Totenhem.

10.31 - Menadžer Liverpula Jirgen Klop hoće fudbalera Intera Nikola Barelu. Italijani traže 80.000.000 evra, ali se Englezi nadaju da bi uključivanjem Keite u transfer paket mogli da zahtevano obeštećenje umanje za oko 20.000.000 evra.

10.14 - Nisu samo spekulacije, kako javljaju mediji dogovor oko ličnih uslova deli Rahima Sterlinga od prelaska u Čelsi.Sterling želi sigurnu poziciju u startnih 11 kako bi spremno dočekao Mundijal pa se zbog toga seli na Stamford bridž.

09.55- Napadač Romelu Lukaku vraća se u Inter posle nepunih godinu dana otkako je prešao u Čelsi. Dogovor o pozajmici je postignut, ostalo je još samo da se finalizuje posao.

09.21 - "Marka" piše da bi Kristijano Ronaldo mogao da pojača Real Madrid ovog leta, a razloga su dva. Prvi je taj što želi da igra Ligu šampiona, a navodno se neuklapa u vizuju novog Mančester junajteda koju kreira novopridošli menadžer Erik Ten Hag. Ronaldo ima ugovor sa engleskim klubom do juna naredne godine. Podsetimo, Ronaldo je dres kraljevskog kluba nosio u periodu od 2009. do 2018. godine. Odigrao je 438 mečeva za Real, postigao je 450 golova, osvojio je četiri Lige šampiona i dve La Lige.

Foto: reuters

Kristijano Ronalo se vraća u Real Madrid

 

09.00 - Adrien Rabiot mogao bi da pređe u Čelsi ovog leta. Londonski klub je s njim navodno već dogovorio uslove četverogodišnjeg ugovora, pa je preostalo još samo da Čelsi i Juventus dogovore iznos odštete. 

 

08.47 - Mančester junajted spremio je novu ponudu za De Jonga.  Barselona traži oko 100 miliona evra, a Junajted je navodno čak i sa novom ponudom daleko od žleja Katalonaca.

 

08.45 - Kristof Galtije navodno je prvi pik Pari Sen Žermena za novog trenera. Nica traži beštećenje između 8.000.000 i 10.000.000 evra. Ali, Parižani ne žele da plate više od 5.000.000. Postoji opcija da PSŽ ponudi i nekog fudbalera kao zamenu.

08.01 - Nemci tvrde da se Mario Gece dogovorio sa Ajntrahtom iz Frankfurta. Bundesligaš je spreman da aktivira povoljnu otkupnu klauzulu i plati PSV-u 4.000.000 evra.

08.00 - Čelnici Partizana neće prodati Marka Milovanovića (18) za sumu manju od pet miliona evra, saznaje Informer! Mladi napadač crno-belih ponovo se našao u centru pažnje fudbalske javnosti pošto su za njegove usluge ozbiljno zainteresovani Borusija iz Dortmunda i Atalanta!

08.00 - Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija