• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2022

07:39 >> 19:31

TRANSFERI UŽIVO (21. JUN)! BOMBA U KOMŠILUKU! Dinamo doveo ŠTOPERA ZA 4 MILIONA! Partizan završio treće pojačanje! Zapelo oko Jovića...

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (21. JUN)! BOMBA U KOMŠILUKU! Dinamo doveo ŠTOPERA ZA 4 MILIONA! Partizan završio treće pojačanje! Zapelo oko Jovića...

Podeli vest

Budite uz Informer.rs i uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.  Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub. 

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

23:53 - Štoper Flamenga Leo Pereira je želja portugalske Brage.

23:30 - Reding je potpisao napadača Toma Insa! Ugovor je parafiran na tri godine, a član Čempionšipa je od Stouka otkupio engleskog golgetera.

23:02 - Marko Rog je rekorder, ali se Boško Šutalo je dospeo na drugo mesto liste najskupljih ulaznih transfera u istoriji hrvatskog fudbala. Štoper Atalante – prošlu sezonu proveo na pozajmici u Veroni – večeras je realizovao 4.000.000 evra vredan transfer u Dinamo!

 

 

22:33 - Boško Šutalo je novi igrač Dinama iz Zagreba. "Modri" su "razbili kasu" i dali 3.000.000 evra za najnovije pojačanje.

 

 

 

 

22:32 -  Monako je japanskog ofanzivca Takumija Minamina! Kneževi će za Minamina platiti Liverpulu 15.000.000 evra u pet rata.

22:30 -  Lacio je poslao ponudu Atalanti za golmana Marka Karnesekija. Nebesko-plavi nude 12.000.000 za bivšeg golmana Kremonezea. Pre nekoliko dana Atalanta je odbila 10.000.000 evra.

22:24 - Nica pokušavaa da pronađe zajednički jezik sa Čelsijem oko prelaska Kepe Arizabalage na pozajmicu. Prvi golman tima sa Azurne obale Valter Benitez  je otišao u PSV jer mu je istekao ugovor. Ovaj potencijalni transfer može da bude dobitna kombinacija za obe strane, jer je i Kepa višak u Londonu.

22:21 - Juventus i Aron Remzi razmišljaju o prekidu saradnje. Crno-beli iz Torina imaju u planu da zameniku kapitenu Velsa isplate 2.000.000 evra, na ime odštete, ali bivši igrač Arsenala potražuje dvostruko više novca. Aron Remzi ima ugovor sa Juveom još godinu dana, po kome će zaraditi 8.000.000 evra. Najplaćeniji je igrač u klubu trenutno.

21:17 - Hetafe je doveo značajno pojačanje za sledeću seuonu. Iz Real Sosijedada je na pozajmicu stigao krilni napadač Portu.

 

 

 

 

20:54 - LeKip najavljuje još jednog Francuza u Real Madridu! "Blankosi"  su počeli pregovore sa Remsom, kako bi na stadion "Santijago Bernabeu" doveli mladog  Uga Ekitikea. U domovini ga zovu "novi Mbape"! 

20:21 - Italijanski mediji javljaju da je sve rešeno! LUKAKU JE OPET U INTERU! Dolazi iz Čelsija na jednogodišnju pozajmicu koju će nero-azuri platiti 8.000.000 evra.

Foto: Reuters

Romelu Lukaku ponovo na mestu uspeha

20.18 - Zinedin Zidan sigurno neće biti novi trener Pari Sen Žermena. Prema rečima Nasera El Kelaifija klub je pronašao rešenje, a to nije dugo najavljivani Zinedin Zidan.

- Odlučili smo da odaberemo drugačiju opciju od Zinedina Zidana. Odabrali smo trenera koji će biti najbolji za ono što želimo da ostvarimo - rekao je prvi čovek kluba. Novi sportski direktor kluba Luis Kampos pokušavao je da uveri Masimilijana Alegrija da preuzme klub, a uskoro ćemo videti za koga su se Parižani odlučili.


20.13 - Patrik Andrade, postaće novi fudbaler Partizana. Partizan je rešio da se ozbiljno pojača, posle Zlatana Šehovića i Aleksandra Filipovića na pomolu je prvo inostrano pojačanje. Kako prenosi Telegraf, Partizan se dogovorio sa reprezentativcem Zelenortskih ostrva i saigračem Rikarda Gomeša, Patrikom Andradeom.

20.12 - Novi trener Lila biće Paulo Fonseka.Trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor i zameni Žoslana Gurveneka koji je nakon neuspešne sezone, prošle nedelje napusti klub.

20.11 - Aleksis Sančez napušta Interu. Mediji u Čileu prenose da je za krilnog napadača zainteresovan Marsej i njegov trener Horhe Sampaoli, ali francuski klub ne može da mu obezbedi finansijske uslove koje ima u Interu. Situaciju prate Aston Vila i Arsenal.

Godin ima novi klub

19.50 - Tulio Tinti, agent  Alesandra Bastonija, poručio je da će njegov klijent ostati u Interu.Za Bastonija su interes pokazali Čelsi, Totenhem i Mančester junajted: 
- Bastoni je na odmoru. Sigurno ostaje u Interu. Poštujemo ugovor - poručio je Tinti.

19.22 - Diego Godin, nekadašnji kapiten Atletiko Madrida i  reprezentativac Urugvaja, ima novi klub. Raskinuo je ugovor s brazilskim Atletiko Mineirom i potpisao jednogodišnji ugovor s Velezom. Nada se minutaži kako bi osigurao mesto u reprezentaciji na Svetskom prvenstvu u Kataru.

19:04 - Nakon 12 godina, iskusni štoper Andrea Ranokija je napustio Inter! Kao slobodan igrač Ranokija je stavio paraf na ugovor sa Moncom. Posle uspešno odrađenih lekarskih pregleda ozvaničena je dvogodišnja saradnja.

 

 

 

 

18.59 - Arsenal je potvrdio transfer Fabija Vijeire! U londonski klub dolazi iz Porta, što se tiče novca, pominje se brojka od 35 miliona evra plus bonusi.

 

 

18.57 - Akaselu Vitselu 1. jula ističe ugovor s Borusijom Dortmund. Belgijski reprezentativac došao je u redove nemačkog prvoligaša 2018. godine, a sada će, prema obavi Fabrizija Romana, potpisati jednogodišnji ugovor s Atletiko Madridom.

18.54 - Juventus još nije dogovorio sve detalje oko dolaska Pola Pogbe. Francuski reprezentativac i bivši igrač Mančester junjateda trenutno je u Africi u u humanitarnoj akciji.

18.52 - Milan i Bašakšehir nisu se dogovorili oko otkupa sa pozajmice brazilskog Lea Duartea. Rosoneri smatraju da je malo dva miliona evra koliko je ponudu istanbulski klub.

 

Problem Jovićeva plata

18.44 - Španski mediji prenose da je danas  održan sastanak u vezi s prelaskom Luke Jovića iz Real Madrida u Fiorentinu. Srpski napadač navodno želi karijeru da nastavi u Firenci nakon što se u Realu nije snašao otkako je došao 2019. godine. Real želi da ga proda  ili barem pošalje na pozajmicu  s obaveznim otkupom na kraju sezone. Fiorentina bi ga uzela na pozajmicu ali traži od Reala  da plati polovinu njegove plate, koja iznosi pet miliona evra po sezoni. Videćemo kako će se završiti...

Foto: reuters

Luka Jović

 

18.32 - Karlos Tevez postao novi trener Rosario Sentrala i ovo mu je je prvi trenerski angažman.  Ole prenosi da stiže zajedno sa trojicom braće: (Dijegom, Migelom i Arijelom i šampionom Olimpijskih igara 2016. kao selektor Argentine u hokeju na travi, Karlosom Retegijem. Sva četvorica biće angažovani da pomognu nekadašnjem napadaču da što pre napreduje, a posebno važnu ulogu imaće Retegi, koji će na papiru biti prvi trener Rosario Sentrala pošto Tevez još nema licencu.

 

 

 

18.30 - Trener Fulama Marko Silva želi francuskog desnog beka Đibrila Sidibea. Njemu 1. jula ističe ugovor sa Monakom i biće slobodan igrač. 

 

18.14 - Mario Gece je novi fudbaler Ajntrahta. Transfer između Ajntrahta i PSV Ajndhovena je dogovoren u ponedeljak. igrač je danas stigao na lekarske preglede, uspešno ih prošao i parafirao ugovor na tri godine. Prema njemu će zarađivati 3.000.000 evra bruto po sezoni plus određene bonuse pa će biti najplaćenijim igrač u ekipi. Što se tiče obeštećenja,  Bild tvrdi da je Ajntraht platio 3.000.000 evra, Holanđani pišu o obeštećenju od 4.000.000 evra.

 

 

18.00 - Vrsaljko napušta Atletiko Madrid, pa Čolo Simeone traži desnog beka. Prva želja mu je argentinski reprezentativac Nahuel Molina iz Udinezea.

 

17.45 - Iskusni turski golgeter Burak Jilmaz (36) predstavljen je danas kao novi fudbaler holandske Fortune Sitard, javljaju holandski mediji. 
Jilmaz je u karijeri nastupao za sve najveće turske klubove - Galatasaraj, Bešiktaš, Fenerbahče i Trabzon, a sa holandskim timom potpisao je petogodišnji ugovor.
- Ovo je divan dan za Fortunu Sitard. Doveli smo igrača sa dobrim statusom. Uprkos godinama, Burak je i dalje spreman i veoma motivisan. Uveren sam da će nam njegovo iskustvo pomoći kako na terenu, tako i van njega - izjavio je tehnički direktor Fortune Sjerd Ars
.

17.40 - Trener Intera Simone Inzagi produžiće ugovor sa milanskim fudbalskim gigantom do 2024. godine, preneo je danas Fabricio Romano, novinar specijalizovan za fudbalsku pijacu. 
Inzagi će moći da produži saradnju na još godinu dana, do 2025, ukoliko on i klub budu zadovoljni učinjenim. Bivši napadač i brat slavnijeg Filipa Inzagija na "Ðuzepe Meacu" stigao je 2021. godine, a pre toga je pet godina bio trener rimskog Lacija.

17:31 - Mario Gece je uslikan u Frankfurtu. Stigao je na lekarske preglede koje mora da pređe pre ozvaničenja transfera u Ajntraht. Nemački klub će za Gecea PSV-u platiti obeštećenje od 4.000.000 evra. Godišnja plata nekadašnjeg reprezentativca "pancera" biće 3.000.000. evra.

 

 

 

 

16:53 - Bivši igrač Partizana Lazar Ćirković napustiće mađarskuNekadašnjem fudbaleru Partizana Lazaru Ćirkoviću ističe ugovor sa mađarskom Kišvardom koji nema nameru da produžava. Srpski štoper koji je prošle sezone uglavnom bio standardan, slobodan je u izboru nove sredine.

16:50 - VESTI I IZ SUPERLIGE! Kolubara bi u svoje redove mogla da dovede iskusnog Aleksandra Kovačevića. 

16:48 -Dojučerašnji ofanzivac Votforda Čučo Ernandezfinišao je transfer u Kolumbus. Obeštećenje je oko 10.000.000 obeštećenja što ga čini trećim najskupljim igračem u istoriji MLS-a. 

 

 

 

 

16:16 - Najneverovatniji transfer leta stiže nam iz Holandije. Sjajni turski napadač Burak Jilmaz potpisao je ugovor sa Fortunom Sitard.

 

 

 

 

16:11 - Lukas Alario dogovorio je lične uslove sa Ajntrahtom. Sada ostajee da se klub iz Frankfurta i njegov Leverkuzen slože oko cene transfera. Farmaceuti traže 7.000.000 ali je to preskupo za Ajntraht.

15.00 - Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u Beogradu Osmana Bukarija, drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Vezni fudbaler je od 2020. godine bio član belgijskog Genta, a prošle sezone bio je pozajmljen Nantu.

Bukari (23) je u karijeri nastupao i za slovački Trenčin, a takodje je upisao i nastupe u selekciji Gane.

- Prvi utisci su sjajni. Odlično sam se snašao i srećan sam što sam ovde -  rekao je Bukari na predstavljanju na stadionu "Rajko Mitić".

Foto: FK Crvena zvezda

 

15.13 - Portugalski fudbalski velikan Benfika angažovala je krilnog napadača Šahtjora iz Donjecka Davida Neresa u transferu vrednom 15,3 miliona evra.

Brazilac je danas potpisao petogodisnji ugovor sa lisabonskim "orlovima" i poručio da mu je drago što je u zemlji u kojoj će moći da govori maternjim jezikom - portugalskim.
- Dobro je biti u zemlji gde svi govore portugalski i srećan sam što sam ovde. Benfika je veliki evropski i svetski klub - izjavio je Neres.

Reprezentativac Brazila stigao je u Šahtjor iz Ajaksa za sumu od 15 miliona evra. Ugovor sa "rudarima" iz Donjecka potpisao je u januaru, a već u februaru počela je ruska invazija Ukrajine.
Benfika je danas saopštila i da je prodala Evertona Soaresa Flamengu za 13,5 miliona evra.

14.47 -  Dris Mertens će najverovatnije ostati u Napoliju još jednu sezonu. Mertensu ugovor ističe za koji dan, Napoli nije mogao da mu da platu od 2.000.000 evra i 2.000.000 bonusa za potpis. Ipak, italijanski mediji pišu da je na pomolu preokret jer je najbolji strelac u istoriji kluba spreman na kompromis. 

 

14.43 - Nikola Vlašić želi da ide iz Vest Hema a velika je želja Torina, međutim italijanski klub ne može da plati koliko Čekićari traže. Prošlog leta platili su CSKA 30.000.000 evra, dok je plata hrvatskog ofanzivnog veziste od 2.700.000 evra.

 

14.41 - Mančester siti će prodati Bernarda Silvu onome ko plati između 85.000.000 i 95.000.000 evra. Ćavi želi vezni red u kojem će osim iskusnog Busketsa igrati Pedri i Silva u kojima vidi naslednike tandema koji je on činio sa Andresom Inijestom.

 

14.40 - I Juventus je ušao u trku za Reanata Sančeza, ali kako prenose italijanski mediji mora da proda Adrijena Rabioa.

14.19Ajaks i Borusija iz Dortmunda su se dogovori na 35.000.000 obeštećenja za Sebastijana Alea. Napadač je dogovorio petogodišnji ugovor i navijači ga očeluju na "Zignal Iduna parku".

14.00 - Liverpul hoće od prodaje Neka Vilijamsa da zaradi 17 miliona evrea, a toliko su tražili  Fulamu. 

13.45 - Brazilski fudbaler Marselo mogao bi da nastavi karijeru u italijanskom Milanu, prenosi španski sportski list "As".

Marselo je nedavno napustio Real, pošto je 15 godina proveo u madridskom klubu. On je sa 25 pehara najtrofejniji fudbaler u istoriji "kraljevskog kluba".

"As" ističe da je aktuelni šampion Serije A zainteresovan za iskusnog brazilskog fudbalera, koji ne očekuje mesto startera u redovima "roso-nera".

- Marselo je svestan svojih godina, ne očekuje da bude prvotimac, već je prihvatio da bude zamena na levom beku Teu Ernandezu. On bi u Milanu trebalo da zarađuje tri miliona evra po sezoni - navodi španski list.

Mane stigao u Minhen

13.42 -  Doskorašnji fudbaler Liverpula Sadio Mane stigao je u Minhen kako bi obavio lekarske preglede i potpisao za Bajern.

 

 

13.12Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon smatra da "stara dama" mora učiniti sve da angažuje Argentinca Anhela Di Mariju. Di Marija je trenutno slobodan igrač pošto je njegov ugovor sa Pari sen Žermenom istekao. 
Za sadašnju Seriju A Di Marija je Maradona. Nadam se da sam jasan. Serija A je danas tehnički znatno siromašnija nego ranije, a Anhel je vrhunski tehničar. On je nemilosrdan pred golom, lako dribla, dobar je asistent i trči neumorno. On je pravi fudbaler - poručio je Bufon.

12.55 -Na meri čelnika Vojvodine je Niko Datković. U pitanju je iskusni štoper koji je posle rastanka sa španskim drugoligašem Mirandesom slobodan igrač, pa može da bira ponude.  Portal Germanijak uverava da se među klubovima zainteresovanim za 29-godišnjeg momka iz Rijeke nalazi i Voša. U Vojvodinu su već došli doskoršanji vezista lučanske Mladosti Radomir Milosavljević, napadač Spartaka Nemanja Nikolić, senegalski krilni vezista Iv Baraje i  crnogorski golman Lazar Carević iz drugog tima Barselone.

 

Eriksen blizu Junajteda

12.28 - Urugvajski fudbaler Dijego Godin i brazilski klub Atletiko Mineiro raskinuli su saradnju nakon šest meseci.
- Odlazim zadovoljan, pružio sam najbolje od sebe u svakom trenutku, uz puno profesionalizma i poštovanja za sve ove ljude koje nikada neću zaboraviti - napisao je noćas Godin na svom Instagram nalogu. Odbrambeni igrač je ugovor sa klubom potpisao u januaru, i ukupno je odigrao devet utakmica. Brazilski mediji navode da će 36-godišnji fudbaler preći u argentinski Velez. Godin bi u novembru trebalo da nastupa za selekciju Urugvaja na Svetskom prvenstvu u Kataru. Urugvaj igra u Grupi H sa Portugalom, Južnom Korejom i Ganom.

12.11 - Čelnici Mančester junajteda kontaktirali su fudbalera Brentforda i danskog reprezentativca Kristijana Eriksena, prenosi "Bi-Bi-Si". Britanski mediji navode da ekipa sa "Old traforda" pokušava da iskoristi činjenicu da danskom reprezentativcu na kraju meseca ističe ugovor sa Brentfordom. Eriksen će potom postati slobodan igrač i moći će da pređe bez obeštećenja u drugi klub. Danski fudbaler je velika želja novog menadžera Mančester junajteda Erika Ten Haga.

Britanski mediji tvrde da je za Eriksena zainteresovan i Totenhem, ali Mančester junajted nudi danskom fudbaleru bolje finansijske uslove.

Foto: Reuters

Kristija Eriksen

12.10 - Iskusni urugvajski fudbalski reprezentativac Edinson Kavani, priznao je da je dobio ponudu nekoliko klubova, ali da još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, prenose britanski mediji.
Kavani (35) je trenutno bez angažmana, pošto mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom.
- Imam dve-tri ponude iz Evrope, a zvali su me i iz Argentine i Brazila. Međutim, sada želim da odmorim u svom gradu, a posle ću da analiziram ponude. Još nisam doneo konačnu odluku -  rekao je urugvajski fudbaler.

11.56 - Vest Hem juri Čelsijevog Armanda Broju čija se cena kreće oko 30.000.000, a želja im je i centralni vezista Fajenorda Orkan Kokču.


11.34 - Nekadašnji čuvar mreže Partizana Živko Živković produžio je ugovor sa PAOK-om do 2024. godine.

11.15 - Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović mogao bi ponovo da obuče crno-beli dres. Uprava Partizana pokušava da vrati u svoje redove Strahinju Pavlovića prenosi "Mozzartsport".

Ronaldo bira gde će

10.45 - Njukasl navodno pokušava da dovede iz Borusiji Dortmund Torgana Azarda, a uskoro će Nemcima poslati službenu ponudu, piše Bild. Belgijski reprezentativac i brat Edena Azarda mogao bi u Englesku da dođe za odštetu od oko 15 miliona evra.

10.30 - Kristijana Ronalda žele tri kluba - Sporting, Bajern i Roma, prenose svetski mediji. Jasno je da Bavarci mogu da ga plate, ali je pitanje da li Portugala želi da igra u Nemačkoj.

Foto: reuters

Bajern želi Kristijana Ronalda

10.12 - Menadžer mančester sitija Pep Gvardiola neće slati Hulijana Alvareza na pozajmicu. Građani navodno odbili čak pet ponuda da drugim klubovima ustupe popularnog Pauka na određeno vreme.

09.46 - Tomasu Strakoši je istekao ugovor i verovatno odlazi iz Lacija. U potrazi za novim golmanom rimski klub je Atalanti ponudio 10.000.000 evra za Marka Karneskija. Međutim, potraživanja Boginje za njega su duplo veća.

09.45 - Sadio Mane tokom dana bi trebalo da stigne u Minhen, a odmah će se uputiti u kliniku na lekarske preglede. Liverpulu sleduje 32.000.000 fiksno, i još 9.000.000 kroz potencijalne bonuse.

09.09 - Španska Marka, sjajno upućena u situaciju u Realu, piše da su Madriđani zainteresiran za Edina Džeku. Legendarni bosanski golgeter je nakon samo jedne sezone u Interu praktični otpisan. Dolaze Lukaku i Dibala, a odlaze Džeko i Aleksis Sančez. Ali, usprkos statusu u aktualnom klubu i što mu je čak 36 godina, slavni napadač je želja šampiona Evrope.

Foto: Tanjug/AP

Edin Džeko na meti Madriđana

08.36 - Francuski mediji bruje da bi Robert Levandovski mogao da ode u Pari Sen Žermen, a da glavni krivac mogao bi da bude poznati agent Pini Zahavi.

08.30 - Godinama je Sergej Milinković-Savić jedna od glavnih tema prelaznog roka u Italiji! Ali, izgleda da bi posle sedam godina u Rimu, ovog leta mogao da napusti Lacio. Kako prenose mediji u Utaliji Hrvat Luka Sučić, vezista Salcburga, dovodi se u vezu sa Rimljanima koji se spremaju za odlazak Srbina. Sučić je odlučio da igra za selekciju Hrvatske i u Salcburgu ima ugovor do leta 2025. godine. Imajući u vidu da igra na mestu centralnog veznog, pa ga brojni mediji prozivaju za "novog Luku Modrića.

08.10 - Roma je pokazala interesovanje za Turčina Zekija Celika iz francuskog Lila. Celik je standardni 25-godišnji igrač Lila s kojim je pretprošle sezone osvojio Ligu 1, a Rimljane bi mogao koštati osam miliona evra.

PSŽ milione daje za trenera

 

07.40 - Novi trener Pari Sen Žermena biće Kristrof Galtije. Parižani će platiti Nici traženih 10.000.000 obeštećenja za trenera kojem su ostale još dve godine ugovora. Još se čeka zvanična potvrda dva kluba, što bi trebalo da se desi u utorak.

07.39 - Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Crne Gore, Marko Janković, stigao je u Azerbejdžan, gde je sa ekipom Karabaga potpisao ugovor na tri godine.Janković je u karijeri osim Partizana igrao i za OFK Beograd, Spal, Krotone i Maribor. Sa crno-belima je osvojio titulu prvaka Srbije 2017. godine.

07.39 - Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17