• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2022

17:44

KAO DA GA JE NEKO PROKLEO! Luka Jović na NOVIM MUKAMA! Veliki PROBLEMI za Srbina...

printscreen

Fudbal

KAO DA GA JE NEKO PROKLEO! Luka Jović na NOVIM MUKAMA! Veliki PROBLEMI za Srbina...

Podeli vest

Taman kada je delovalo da je saga oko pronalaska kluba za reprezentativca Srbije i igrača Real Madrida, Luku Jovića ružna prošlost, sve se iskomplikovalo

Italijanski Korijere delo Sport požurio je sa pričom o dogovoru Real Madrida i Fiorentine za pozajmicu Luke Jovića, naveo da su se klubovi dogovorili oko svega, ali iz Španije stižu drugačije informacije...

Foto: printscreen

 

Tamošnji mediji tvrde da se klubovi uopšte ne slažu oko plate i opcija u ugovoru! Iako je rečeno da će deliti platu Srbina po pola, Fiorentina je ponudila da plaća samo trećinu Jovićeve plate za četvrtu godinu koja iznosi 4.275.000 evra neto posle odbitka od 10 odsto na koji su igrači pristali još u vreme korona krize!

Foto: Tanjug

 

Dakle, nekadašnji klub Dušana Vlahovića bi na sebe uzeo deo od oko 1.400.000 evra. Real ne želi ni da razmišlja o tome! Na sve to, Real želi da se Fiorentina obaveže na opciju kupovine, koja bi se verovatno pretvorila u obaveznu u slučaju da se ispune određeni uslovi. Fiorentina uopšte ne razmišlja u tom smeru!  Italijanski klub želi da ubedi Jovića da prihvati ovu pre drugih ponuda!  

Foto: Tanjug

 

Srpski napadač mora što pre da pokuša da oživi karijeru, jer su mu "kao hleb" potrebni minuti i golovi.Italijano insistira na dvojici golgetera u ovom prelaznom roku, pogotovo jer Fiorentinu čeka i takmičenje u Ligi konferencija. Moraće Jović još da se strpi...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija