• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

09:31

POZNATI NOVI DETALJI! Jović napušta Real samo pod ovim uslovom!

Tanjug

Fudbal

POZNATI NOVI DETALJI! Jović napušta Real samo pod ovim uslovom!

Podeli vest

Fiorentina želi Luku Jovića, ali nema para da ga plati, pa od Real Madrida traži da pokrije deo plate srpskog napadača

Nastavlja se saga oko prelaska Luke Jovića iz Reala u Fiorentinu. Problem za Italijane je ogromna plata Luke Jovića u Realu.

Real mora da plati 

Kako javlja Fabricio Romano klub iz Firence spreman je da "iskešira" najviše 3.000.000 evra.  Klub iz Toskane zahteva da Real pokrije najmanje 50 odsto Jovićeve plate kako bi se sklopio dogovor o jednogodišnjoj pozajmici.

 

 

 

 

Real je spreman da ga pusti, ali je pitanje da li su Madriđani spremni da se odreknu 3.000.000 evra. Pregovori se nastavljaju, ističe Italijan!

Luka Jović želi da ode iz Madrida, potreban mu je klub u kom bi mogao da igra i izborio se za mesto u timu Srbije za Svetsko prvenstvo u Kataru pošto je konkurencija u špicu žestoka.

Tu je najbolji strelac u istoriji Srbije Aleksandar Mitrović kao i napadač Juventusa Dušan Vlahović. Mladi napadači poput Joveljića i Jovanovića se nadaju pozivu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija