• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

00:06

SMEDEREVCI SKINULI KAPU MITROGOLU! Reprezentativac Srbije dobio MURAL u rodnom gradu! Odmah se SLIKAO pored njega! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

SMEDEREVCI SKINULI KAPU MITROGOLU! Reprezentativac Srbije dobio MURAL u rodnom gradu! Odmah se SLIKAO pored njega! (FOTO)

Podeli vest

Navijačima srpske reprezentacije i danas srce zaigra kada se pomene gol Aleksandra Mitrovića protiv Portugala, kojim su Orlovi izborili plasman na Svetsko prvenstvo

Posle murala u Banatskom Brestovcu, na kom su ovekovečeni selektor Dragan Stojković i Aleksandar Mitrović, sada je najbolji strelac u istoriji Čempionšipa dobio omaž i u svom rodnom Smederevu.

Imao je popularni Mitrogol sezonu iz snova, pošto je sa svojim Fulamom izborio ekspresan povratak u Premijer ligu, dok je golovima ispisao istoriju Čempionšipa kao strelac najviše pogodaka u jednoj sezoni.

Pljuštale su čestitke na njegovu adresu sa svih strana, što zbog Orlova, tako i uspeha sa Kotidžerima, ali danas je dobio možda i najlepši od svih poklona.

Predivna slika iz Smedereva donela je veliki mural koji je osvanuo u gradu na levoj obali Dunava.

Na jednom velikom zidu nacrtan je Mitar u dresu reprezentacije Srbije sa dobro poznatom porukom "Mitro's on fire", a koja je obišla društvene mreže i stigla do srpskog napadača.

Požurio je bivši igrač Partizana, Anderlehta i Njukasla da se i sam pohvali sjajnom fotografijom ispred ovog remek-dela.

Iza njegovih leđa preko čitavog zida je oslikana srpska trobojka sa dvoglavim orlom. Prelepo, nema šta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija