• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

17:04

ŠTA SE DOGAĐA SA ZVEZDOM BARSELONE? Depaj putuje Afrikom i ostavlja bizarne poruke!

Tanjug

Fudbal

ŠTA SE DOGAĐA SA ZVEZDOM BARSELONE? Depaj putuje Afrikom i ostavlja bizarne poruke!

Podeli vest

DepaJ umesto treninzima sa prvim timom Barselone bavi se sasvim drugim stvarima. Veći deo vremena u poslednje dv nedelje proveo je na putovanju Afrikom. Tamo se bavio humanitarnim radom, progovarao je o pravima crnaca u zapadnim zemljama

Barselonu ovog leta očekuju velike promene u svlačionici. U klub su stigli Andreas Kristensen i Frank Kesi, a uskoro se očekuje i zvaničan potpis Roberta Levandovskog. A na izlaznim vratima je i Memfis Depaj.

Ipak, katalonski velikan je i dalje u vrlo teškoj finansijskoj situaciji i ne može registrovati nove igrače dok god ne re reši pitanje finansijskog fer-pleja Primere.

Zbog toga je Barsa primorana da prodaje igrače, a jedan od igrača koji bi mogli da napuste tim je upravo Memfis Depaj.

Iako je doveden kao veliko pojačanje u napadu prošlog leta, Holanđanin je imao samo prosečnu sezonu. Dok se njegovi agenti bave pregovorima o nastavku njegove karijere, Depaj se bavi sasvim drugim stvarima. Depaj se nalazi u  Africi i između ostalog se sastao sa predsednikom Gane, Nanom Akufo-Adom.

 

 

 

 

Da je Depay na čudan način koncentrisan na svoju fudbalsku karijeru, svedoče i objave na društvenim mrežama. Jednom od njih je iznenadio fanove.

- Ova sezona bit će zastrašujuća, samo gledajte - napisao je Depaj, a druga je bila još neobičnija:

U objavi pre te Depaj je napisao:

 

 

 

 

- Vidim kako ljudi rade određene smicalice oko mene kao fudbalera. U redu je, Bog me voli zbog toga. Čitav svoj život nisam nikad bio dovoljno dobar, nisam se pokoravao društvenim normama i nisam se ponašao kako bih trebao. To je tako kad živite slobodno - začudio je javnost Depaj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija