• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

21:50

NOVA LETNJA SAPUNICA! Nejmar izabrao novi klub! Da li može da ga plati 36 miliona evra?

Reuters

Fudbal

NOVA LETNJA SAPUNICA! Nejmar izabrao novi klub! Da li može da ga plati 36 miliona evra?

Podeli vest

Vreme je da se Nejmar i PSŽ rastanu. Obe strane čini se jedva čekaju da se to desi

Nejmar želi da ode iz Pariza, a "Foot Mercato"  otkriva da je sportski direktor "Svetaca" Luis Kampos stavio Nejmara na transfer listu. Čelni ljudi PSŽ-a iz Katara nemaju ništa protiv da se rastanu od brazilske zvezde.

Foto: Reuters

Nejmar

Već nekoliko dana mediji širom sveta pričaju o interesima velikog broja klubova od Juventusa,Santosa, čak do Njukasla i Barselone.

Ali neminovno, velika plata od 36.000.000 evra godišnje odbija mnoge klubove. To odlazak čini veoma komplikovanim. Čak bi se raspravljalo o potencijalnoj pozajmici kako bi se olakšao rastanak.

Promenilo se mnogo toga u poslednjih nekoliko dana, prenose mediji. Nejmar je konačno izgleda spreman da ode, što nije bio slučaj ranije.  A prema TV3, katalonskoj televiziji, on ima omiljenu destinaciju, a to je Barselona.   

Foto: ap photio

Nejmar u dresu Barselone

Brazilac želi da se vrati ove sezone na mestu uspeha gde je pružao najbolje partije u tandemu sa Mesijem i Suarezom. Za razliku od onoga što se možda dešavalo proteklih sezona, ponude iz Barse za 30-godišnjeg igrača bile bi dobrodošle čelnim ljudima kluba iz Pariza.

Foto: AP Photo/Siu Wu

MSN trio... Mesi, Suarez i Nejmar

Iako mediji zaista ne pominju brojke i ne otkrivaju precizne detalje u vezi sa mogućom operacijom transfera, otkriva se još jedan veoma važan parametar.

Ćavi bi bio veoma zadovoljan da ima takvu zvezdu u svom timu. On je  blizak Brazilcu i ljubitelj njegovih igara, tako da bi katalonski trener bio oduševljen da ga ima u svojim redovima. Važno pitanje je da li Katalonci mogu da plaze Brazilca, s obzirom na brojne finansijske probleme?Jasno je da ćemo imati novu sapunici ovog leta, a u glavnoj ulozi je Nejmar.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17